Pixabay - Rollator
Goede doelen

Arie Lemsfonds gaat Vrijwilligers Vervoer Zaanstreek financiële bijdrage leveren

Rollator. Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Filmbetrachter

Het Arie Lemsfonds, een fonds dat maatschappelijke initiatieven ondersteund, gaat stichting Vrijwilligers Vervoer Zaanstreek komend jaar financieel ondersteunen. Dat maakte het liefdadigheidsfonds op maandag 1 mei bekend in Café Fabriek Zaandam, tijdens de viering van de Dag van de Arbeid. 

“De stichting Vrijwilligers Vervoer Zaanstreek kan het komende jaar op een bijdrage rekenen voor de aanschaf van een nieuw softwarepakket om de planningen te maken”, zo meldt het Arie Lemsfonds.

Het vervoer dat stichting Vrijwilligers Vervoer Zaanstreek aanbiedt, is bedoeld voor mensen met een indicatie die niet met het reguliere openbaar vervoer kunnen reizen. De stichting beschikt over zestig vrijwilligers. Ongeveer driekwart daarvan bestaat uit chauffeurs. Zij voeren jaarlijks ongeveer 2700 ritten uit met zes busjes.

Traditie

Het Arie Lemsfonds kiest ieder jaar een goed doel uit waar ze een financiële bijdrage aan leveren. “Dit jaar werd echter met deze traditie gebroken, want er zijn twee organisaties blij gemaakt met donaties”, zegt het fonds daarover. Stichting Hee 6 en New Moon Orchestra ontvingen beiden een geldbedrag. Hee 6 mocht tweeduizend euro op de bankrekening bijschrijven, terwijl New Moon zeshonderd gedoneerd kreeg.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Arie Lemsfonds gaat Vrijwilligers Vervoer Zaanstreek financiële bijdrage leveren | TaxiPro
Pixabay - Rollator
Goede doelen

Arie Lemsfonds gaat Vrijwilligers Vervoer Zaanstreek financiële bijdrage leveren

Rollator. Foto ter illustratie. Foto: Pixabay/Filmbetrachter

Het Arie Lemsfonds, een fonds dat maatschappelijke initiatieven ondersteund, gaat stichting Vrijwilligers Vervoer Zaanstreek komend jaar financieel ondersteunen. Dat maakte het liefdadigheidsfonds op maandag 1 mei bekend in Café Fabriek Zaandam, tijdens de viering van de Dag van de Arbeid. 

“De stichting Vrijwilligers Vervoer Zaanstreek kan het komende jaar op een bijdrage rekenen voor de aanschaf van een nieuw softwarepakket om de planningen te maken”, zo meldt het Arie Lemsfonds.

Het vervoer dat stichting Vrijwilligers Vervoer Zaanstreek aanbiedt, is bedoeld voor mensen met een indicatie die niet met het reguliere openbaar vervoer kunnen reizen. De stichting beschikt over zestig vrijwilligers. Ongeveer driekwart daarvan bestaat uit chauffeurs. Zij voeren jaarlijks ongeveer 2700 ritten uit met zes busjes.

Traditie

Het Arie Lemsfonds kiest ieder jaar een goed doel uit waar ze een financiële bijdrage aan leveren. “Dit jaar werd echter met deze traditie gebroken, want er zijn twee organisaties blij gemaakt met donaties”, zegt het fonds daarover. Stichting Hee 6 en New Moon Orchestra ontvingen beiden een geldbedrag. Hee 6 mocht tweeduizend euro op de bankrekening bijschrijven, terwijl New Moon zeshonderd gedoneerd kreeg.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.