Borrelbus
Nachtelijke uren

Roep om terugkeer ‘borrelbus’ klinkt steeds luider, GemeenteBelangen Ede stelt raadsvragen

De borrelbus brengt 's nachts dronken feestvierders veilig thuis. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Jean-Pierre Jans

GemeenteBelangen Ede heeft het college van burgemeester en wethouders (B&W) vragen gesteld over een eventuele terugkeer van de zogeheten ‘borrelbus’. Vroeger beschikte de gemeente over zo’n bus, maar deze vervoersvoorziening werd in 2016 afgeschaft wegens gebrek aan animo. Zeven jaar na dato klinkt de roep om een eventuele terugkeer van de borrelbus steeds luider.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Roep om terugkeer ‘borrelbus’ klinkt steeds luider, GemeenteBelangen Ede stelt raadsvragen | TaxiPro
Borrelbus
Nachtelijke uren

Roep om terugkeer ‘borrelbus’ klinkt steeds luider, GemeenteBelangen Ede stelt raadsvragen

De borrelbus brengt 's nachts dronken feestvierders veilig thuis. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Jean-Pierre Jans

GemeenteBelangen Ede heeft het college van burgemeester en wethouders (B&W) vragen gesteld over een eventuele terugkeer van de zogeheten ‘borrelbus’. Vroeger beschikte de gemeente over zo’n bus, maar deze vervoersvoorziening werd in 2016 afgeschaft wegens gebrek aan animo. Zeven jaar na dato klinkt de roep om een eventuele terugkeer van de borrelbus steeds luider.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.