Taxi Witteveen
Flevoland

Regiotaxi moet bijspringen om falende busdienstverlening EBS

Taxicentrale Witteveen is in Flevoland verantwoordelijk voor de uitvoering van de Regiotaxi. Foto: Shutterstock/Bjoern Wylezich

Reizigers die last hebben van uitvallende bussen in Flevoland mogen kosteloos gebruikmaken van de Regiotaxi. Dat zei gedeputeerde Jan de Reus (Mobiliteit) afgelopen woensdag tijdens het vragenhalfuurtje. Busvervoerder EBS draait op voor de kosten.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Regiotaxi moet bijspringen om falende busdienstverlening EBS | TaxiPro
Taxi Witteveen
Flevoland

Regiotaxi moet bijspringen om falende busdienstverlening EBS

Taxicentrale Witteveen is in Flevoland verantwoordelijk voor de uitvoering van de Regiotaxi. Foto: Shutterstock/Bjoern Wylezich

Reizigers die last hebben van uitvallende bussen in Flevoland mogen kosteloos gebruikmaken van de Regiotaxi. Dat zei gedeputeerde Jan de Reus (Mobiliteit) afgelopen woensdag tijdens het vragenhalfuurtje. Busvervoerder EBS draait op voor de kosten.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.