taxi

Kotsende klant bijt vingerkootje van taxichauffeur af

HAAKSBERGEN – Een 39-jarige Haaksbergenaar heeft in de nacht van zaterdag op zondag tijdens een ruzie de vinger van zijn taxichauffeur (22) uit Enschede afgebeten. De man die samen met een vrouw een taxi nam naar Haaksbergen om drie uur ‘s nachts, moest tijdens de rit overgeven.

De 22-jarige taxichauffeur wees de man erop dat hij daar schoonmaakkosten voor in rekening zou brengen. Eenmaal in Haaksbergen ontstond er ruzie, de taxichauffeur wachtte op het geld, waarna de Haaksbergenaar naar buiten kwam en agressief werd.

Hij mishandelde de chauffeur en beet daarbij een vingerkootje van de chauffeur af. De 22-jarige Enschedeër wist te ontkomen en is naar het ziekenhuis gebracht waar hij behandeld is.

Tegen de 39-jarige Haaksbergenaar is aangifte gedaan. De politie hield de man even later aan in zijn woonplaats.

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.