taxibord, daklicht, taxi

Nieuwe locatie taxistandplaats station Den Haag niet in trek

DEN HAAG – De straattaxichauffeurs in Den Haag voelen zich gedwongen gebruik te maken van de oude standplaats in de Rijnstraat, in plaats van de officiële taxistandplaats bij het Centraal Station. Daar is de wachttijd voor chauffeurs aanzienlijk korter.

Een oorzaak is dat de bewegwijzering voor de nieuwe standplaats onduidelijk is. Bovendien heeft de gemeente het stopverbod bij de oude standplaats weggehaald.
Daardoor zijn er vrije rijders die nu illegaal gebruik van de oude, gunstiger gelegen standplaats in de Rijnstraat.

Broodroof volgens taxichauffeurs die verplicht op de nieuwe taxistandplaats staan. Volgens hen is er maar een oplossing: Een algeheel taxiverbod voor de Rijnstraat en strenge handhaving ervan door de politie, zo meldt Omroep West.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Nieuwe locatie taxistandplaats station Den Haag niet in trek”

UTAX taxicentrale|20.09.11|14:42

Wij wensen de collega’s in Den Haag veel sterkte,
hier in Utrecht hebben wij een soort gelijke situatie bij het centraal station …

j de waal|20.09.11|16:17

idd er moet door de gemeente een bord worden geplaatst met daarop verboden voor taxi”s dit bord moeten ze neer zetten op de hoek rijnstraat ,bezuidenhoutseweg ,rij je er toch in,dan kan de politie je bekeuren,nu is er een illegale standplaats waar de politie weinig aan kan doen,daar ze op een betaald parkeren staan,ze gooien wat in de meter en wachten tot er een klant instapt,verder zou de n.s. veel beter aan moeten geven dat de taxi naast spoor 1 te vinden is.

AHAJAM|26.09.11|15:50

met een bord verbod komen ze toch even ,dan weg wanneer de klanten zien te wachten ,enig oplossing is dat de politie laten de parkeer gebruiken en een kaartje kopen en alle papieren te laten controleren ,of de beste van de best laten de oude officiële standplaats hoe het was 3 jaar terug in de plein hier ,hoeven de politie niets te doen

Nieuwe locatie taxistandplaats station Den Haag niet in trek | TaxiPro
taxibord, daklicht, taxi

Nieuwe locatie taxistandplaats station Den Haag niet in trek

DEN HAAG – De straattaxichauffeurs in Den Haag voelen zich gedwongen gebruik te maken van de oude standplaats in de Rijnstraat, in plaats van de officiële taxistandplaats bij het Centraal Station. Daar is de wachttijd voor chauffeurs aanzienlijk korter.

Een oorzaak is dat de bewegwijzering voor de nieuwe standplaats onduidelijk is. Bovendien heeft de gemeente het stopverbod bij de oude standplaats weggehaald.
Daardoor zijn er vrije rijders die nu illegaal gebruik van de oude, gunstiger gelegen standplaats in de Rijnstraat.

Broodroof volgens taxichauffeurs die verplicht op de nieuwe taxistandplaats staan. Volgens hen is er maar een oplossing: Een algeheel taxiverbod voor de Rijnstraat en strenge handhaving ervan door de politie, zo meldt Omroep West.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Nieuwe locatie taxistandplaats station Den Haag niet in trek”

UTAX taxicentrale|20.09.11|14:42

Wij wensen de collega’s in Den Haag veel sterkte,
hier in Utrecht hebben wij een soort gelijke situatie bij het centraal station …

j de waal|20.09.11|16:17

idd er moet door de gemeente een bord worden geplaatst met daarop verboden voor taxi”s dit bord moeten ze neer zetten op de hoek rijnstraat ,bezuidenhoutseweg ,rij je er toch in,dan kan de politie je bekeuren,nu is er een illegale standplaats waar de politie weinig aan kan doen,daar ze op een betaald parkeren staan,ze gooien wat in de meter en wachten tot er een klant instapt,verder zou de n.s. veel beter aan moeten geven dat de taxi naast spoor 1 te vinden is.

AHAJAM|26.09.11|15:50

met een bord verbod komen ze toch even ,dan weg wanneer de klanten zien te wachten ,enig oplossing is dat de politie laten de parkeer gebruiken en een kaartje kopen en alle papieren te laten controleren ,of de beste van de best laten de oude officiële standplaats hoe het was 3 jaar terug in de plein hier ,hoeven de politie niets te doen