taxicontrole, Marechaussee, taxichauffeur, vergunning, Schiphol

Openstaande belastingschulden geïnd bij taxicontrole Schiphol

De marechaussee heeft vrijdag een taxicontrole gehouden op de luchthaven Schiphol. Hierbij werd er in totaal voor een bedrag van € 7012,- aan openstaande belastingschuld geïnd. Vier taxichauffeurs kregen een ultimatum gesteld om aan openstaande vorderingen te voldoen. Als ze hier op korte termijn niet aan kunnen voldoen dan zal hun taxi in beslag worden genomen.

Naast de marechaussee namen leden van de belastingdienst, de RDW en de politie Kennemerland deel aan de controle.

Taxameter

Behalve diverse administratieve onvolkomenheden bleek een aantal taxi’s niet op de juiste wijze te zijn ingericht, werden verlopen taxameters aangetroffen, hadden diverse taxi’s gladde banden, werden boetes uitgedeeld voor verkeersovertredingen en bleek de verlichting niet bij iedereen in orde.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Openstaande belastingschulden geïnd bij taxicontrole Schiphol | TaxiPro
taxicontrole, Marechaussee, taxichauffeur, vergunning, Schiphol

Openstaande belastingschulden geïnd bij taxicontrole Schiphol

De marechaussee heeft vrijdag een taxicontrole gehouden op de luchthaven Schiphol. Hierbij werd er in totaal voor een bedrag van € 7012,- aan openstaande belastingschuld geïnd. Vier taxichauffeurs kregen een ultimatum gesteld om aan openstaande vorderingen te voldoen. Als ze hier op korte termijn niet aan kunnen voldoen dan zal hun taxi in beslag worden genomen.

Naast de marechaussee namen leden van de belastingdienst, de RDW en de politie Kennemerland deel aan de controle.

Taxameter

Behalve diverse administratieve onvolkomenheden bleek een aantal taxi’s niet op de juiste wijze te zijn ingericht, werden verlopen taxameters aangetroffen, hadden diverse taxi’s gladde banden, werden boetes uitgedeeld voor verkeersovertredingen en bleek de verlichting niet bij iedereen in orde.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.