taxibord, taxi, daklicht

Taxichauffeur (21) neergestoken in Hoek van Holland

Een 21-jarige taxichauffeur is zondagavond neergestoken op de Scheepvaartstraat in Hoek van Holland. Hij raakte hierbij gewond en is met diverse steekwonden overgebracht naar een ziekenhuis. De vermoedelijke daders, een man en een vrouw, zijn ontkomen. Het zou gaan om een beroving.

Rond zes uur kreeg de politie de melding van een steekincident. Agenten gingen daar direct naartoe. Daar troffen ze de gewonde taxichauffeur aan. Er is direct een onderzoek ingesteld. Een paar meter verderop, aan de Harmoniestraat stond zijn taxi, ook hier is een onderzoek ingesteld.

Dader

De dader(s) is nog voortvluchtig maar de politie is inmiddels gestart met een uitgebreid (buurt)onderzoek. Hierbij wordt gesproken met getuigen. Ook wordt onderzocht of er camerabeelden zijn waaruit meer duidelijk kan worden.

Heeft u meer informatie over het incident, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Taxichauffeur (21) neergestoken in Hoek van Holland”

Danny van Vliet|19.11.12|14:17

dit is weer hopeloos, de crisis leidt dus ook al weer naar overvallen op mensen die toch al weinig hebben en verdienen. heb het zelf al 3 keer meegemaakt het blijft erg.sterkte voor het slachtoffer en hoop dat ze deze daders pakken.

RS Rodiwongso|04.12.12|12:33

Misschien een overbodige opmerking, maar een steekwerend vest is naar mijn mening een optie om te gaan dragen. Ook al geeft het geen garantie, het beschermt wel de vitale delen en geeft je eventueel de tijd om weg te komen van zo’n benarde situatie.
Ik wens de chauffeur veel sterkte.

Taxichauffeur (21) neergestoken in Hoek van Holland | TaxiPro
taxibord, taxi, daklicht

Taxichauffeur (21) neergestoken in Hoek van Holland

Een 21-jarige taxichauffeur is zondagavond neergestoken op de Scheepvaartstraat in Hoek van Holland. Hij raakte hierbij gewond en is met diverse steekwonden overgebracht naar een ziekenhuis. De vermoedelijke daders, een man en een vrouw, zijn ontkomen. Het zou gaan om een beroving.

Rond zes uur kreeg de politie de melding van een steekincident. Agenten gingen daar direct naartoe. Daar troffen ze de gewonde taxichauffeur aan. Er is direct een onderzoek ingesteld. Een paar meter verderop, aan de Harmoniestraat stond zijn taxi, ook hier is een onderzoek ingesteld.

Dader

De dader(s) is nog voortvluchtig maar de politie is inmiddels gestart met een uitgebreid (buurt)onderzoek. Hierbij wordt gesproken met getuigen. Ook wordt onderzocht of er camerabeelden zijn waaruit meer duidelijk kan worden.

Heeft u meer informatie over het incident, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

2 reacties op “Taxichauffeur (21) neergestoken in Hoek van Holland”

Danny van Vliet|19.11.12|14:17

dit is weer hopeloos, de crisis leidt dus ook al weer naar overvallen op mensen die toch al weinig hebben en verdienen. heb het zelf al 3 keer meegemaakt het blijft erg.sterkte voor het slachtoffer en hoop dat ze deze daders pakken.

RS Rodiwongso|04.12.12|12:33

Misschien een overbodige opmerking, maar een steekwerend vest is naar mijn mening een optie om te gaan dragen. Ook al geeft het geen garantie, het beschermt wel de vitale delen en geeft je eventueel de tijd om weg te komen van zo’n benarde situatie.
Ik wens de chauffeur veel sterkte.