Opsporing Verzocht, verdachten

Deze verdachten staken taxichauffeur 27 keer met een mes

De 21-jarige taxichauffeur Gydo wordt in november 2012 overvallen in Hoek van Holland, waarbij hij 27 keer wordt gestoken. ABC Taxikeurmerk Advies en Training heeft de beelden van ‘Opsporing Verzocht’ opgenomen in een voorlichtingsfilm. Hierbij komen de vermoedelijke daders nadrukkelijk in beeld. Laten we hopen dat de daders van deze laffe daad gepakt worden.

ABC ontwikkelt op dit moment cursusmateriaal over het Arboconvenant, technische beveiligingen, het omgaan met agressie en collegiale opvang. “Met Gydo gaat het inmiddels weer goed. Het gesprek met Gydo, maar ook met zijn collega’s heeft bij mij een onuitwisbare indruk achtergelaten”, vertelt Yvonne Botterhuis van ABC.

Bekijk de video:

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.