Taxify, taxi-app

Boze taxichauffeurs Rotterdam verruilen Uber voor Taxify

Tientallen taxichauffeurs in Rotterdam hebben dinsdag hun Uber-telefoon ingeleverd en stappen over op de nieuwe taxiapp Taxify. De chauffeurs hebben er genoeg van dat ze beconcurreerd worden door de illegale snorderdienst UberPop. Taxify werkt alleen met legale taxichauffeurs die voldoen aan de wet.

Een week geleden werd door de Rotterdamse UberBlack taxichauffeurs  aan Uber Nederland een ultimatum gesteld. Geëist werd dat  de aanbieder per direct stopt met de concurrerende snorderdienst UberPop. Daarnaast vinden ze de afdracht van 20% van de ritprijs te hoog.

UberBlack

Voorzitter Adil Baker van de taxicentrale STC en woordvoerder van de UberBlack-chauffeurs: “We hebben Uber alle tijd gegeven om te stoppen met de concurrerende UberPop dienst, maar nu is de maat vol. Wij bieden als gecertificeerde chauffeurs kwaliteitsdiensten en worden nu beconcurreerd door UberPop.”

“Door in zee te gaan met Taxify blijven we toch onafhankelijk doordat we met onze eigen telefoon zelf kunnen bepalen welke rit we nemen. Daarbij gaat Taxify voor kwaliteit en bieden ze de chauffeurs ondersteuning en een lagere afdracht per ritprijs. Voor de passagier is het een overzichtelijke app waarbij ze kunnen kiezen voor een chauffeur, de prijs en de beoordeling van andere klanten. Dit verhoogt de kwaliteit en verbetert het imago van onze branche.”

Rotterdam

“Taxify bereidt zich nu iets eerder dan gepland voor op de lancering in Rotterdam. Sinds dinsdagavond kunnen passagiers daar al gebruik maken van de Taxify service. De eerste chauffeurs worden nu getraind om de Taxify app te gebruiken. Vanaf volgende week zijn we volledig operationeel in Rotterdam”, vertelt Matthijs Draijer, Country Manager Taxify Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

4 reacties op “Boze taxichauffeurs Rotterdam verruilen Uber voor Taxify”

Adil Butt|29.01.15|18:04

Snel bislissen corrupt kamer want ik wil opnieuw beginnen taxi gaan rijden meet geel platen want daar zijn wij begonnen! Toen mag het niet want klanten kunnen geen verschil uit halen welke taxi is en privé auto is anders kon het verkrachting zou plaats vinden want dronken veouwen kunnen worden mee genomen.vandaar dat taxi platen en nu voor uber geen taxi platen nodig worden vrouwen nou niet mee genomen worden ze nou niet verkracht.taxi wet is niet verouderd jullie hersenen zijn verouderd pffffff

Peter Klemann|09.02.15|12:32

en nu in het nederlands ?

Henk Schilperoort|10.02.15|16:54

Zelfs google translation kan er niets mee.

jongens geen flauwe opmerkingen hier over graag. hij heefd het wel over een belangrijke zaak over jullie klanten die woorden misbruikt door nep taxi chauffeurs. of horen jullie daar ook bij

Boze taxichauffeurs Rotterdam verruilen Uber voor Taxify | TaxiPro
Taxify, taxi-app

Boze taxichauffeurs Rotterdam verruilen Uber voor Taxify

Tientallen taxichauffeurs in Rotterdam hebben dinsdag hun Uber-telefoon ingeleverd en stappen over op de nieuwe taxiapp Taxify. De chauffeurs hebben er genoeg van dat ze beconcurreerd worden door de illegale snorderdienst UberPop. Taxify werkt alleen met legale taxichauffeurs die voldoen aan de wet.

Een week geleden werd door de Rotterdamse UberBlack taxichauffeurs  aan Uber Nederland een ultimatum gesteld. Geëist werd dat  de aanbieder per direct stopt met de concurrerende snorderdienst UberPop. Daarnaast vinden ze de afdracht van 20% van de ritprijs te hoog.

UberBlack

Voorzitter Adil Baker van de taxicentrale STC en woordvoerder van de UberBlack-chauffeurs: “We hebben Uber alle tijd gegeven om te stoppen met de concurrerende UberPop dienst, maar nu is de maat vol. Wij bieden als gecertificeerde chauffeurs kwaliteitsdiensten en worden nu beconcurreerd door UberPop.”

“Door in zee te gaan met Taxify blijven we toch onafhankelijk doordat we met onze eigen telefoon zelf kunnen bepalen welke rit we nemen. Daarbij gaat Taxify voor kwaliteit en bieden ze de chauffeurs ondersteuning en een lagere afdracht per ritprijs. Voor de passagier is het een overzichtelijke app waarbij ze kunnen kiezen voor een chauffeur, de prijs en de beoordeling van andere klanten. Dit verhoogt de kwaliteit en verbetert het imago van onze branche.”

Rotterdam

“Taxify bereidt zich nu iets eerder dan gepland voor op de lancering in Rotterdam. Sinds dinsdagavond kunnen passagiers daar al gebruik maken van de Taxify service. De eerste chauffeurs worden nu getraind om de Taxify app te gebruiken. Vanaf volgende week zijn we volledig operationeel in Rotterdam”, vertelt Matthijs Draijer, Country Manager Taxify Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

4 reacties op “Boze taxichauffeurs Rotterdam verruilen Uber voor Taxify”

Adil Butt|29.01.15|18:04

Snel bislissen corrupt kamer want ik wil opnieuw beginnen taxi gaan rijden meet geel platen want daar zijn wij begonnen! Toen mag het niet want klanten kunnen geen verschil uit halen welke taxi is en privé auto is anders kon het verkrachting zou plaats vinden want dronken veouwen kunnen worden mee genomen.vandaar dat taxi platen en nu voor uber geen taxi platen nodig worden vrouwen nou niet mee genomen worden ze nou niet verkracht.taxi wet is niet verouderd jullie hersenen zijn verouderd pffffff

Peter Klemann|09.02.15|12:32

en nu in het nederlands ?

Henk Schilperoort|10.02.15|16:54

Zelfs google translation kan er niets mee.

jongens geen flauwe opmerkingen hier over graag. hij heefd het wel over een belangrijke zaak over jullie klanten die woorden misbruikt door nep taxi chauffeurs. of horen jullie daar ook bij