taxi, bestellen, app, smarthone, iPhone, Uber, Amsterdam

IRU richt internationaal netwerk op voor taxi-apps

De International Road Transport Union (IRU) heeft een internationaal platform opgericht voor de ontwikkeling van smartphone apps voor de taxisector. Het platform met de naam ‘UpTop Global Taxi Network’ is bedoeld voor taxi-apps die gebruik maken van legale taxi’s.

Het doel van UpTop Global Taxi Network is om de netwerken van taxi-apps die gebruik maken van legale taxi’s, zoals Taxi.eu en eCab aan elkaar te knopen. De IRU brengt hen bij elkaar en zal apps die willen toetreden beoordelen en certificeren.

Partners UpTop

Inmiddels maken zeventien apps deel uit van het netwerk. Vorige maand kwamen de drie grote Noord-Amerikaanse apps zTrip, Curb en The Ride er nog bij. Taxi.eu en eCab waren de eerste apps die zich bij UpTop aansloten.

App ontwikkelaars kunnen partner worden van het netwerk als wordt voldaan aan bepaalde kwaliteitseisen. Deze worden beoordeeld door een evaluatiecommissie bestaande uit onder anderen Ana Taliberti van IRU, Roland Böhm van de Deutscher Taxi – Und Mietwagenverband en Jantine Vochteloo van KNV Taxi.

Lees ook:

Europese taxicentrales lanceren eigen netwerk taxi-apps via IRU

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke is algemeen hoofdredacteur van van ProMedia Group.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

IRU richt internationaal netwerk op voor taxi-apps | TaxiPro
taxi, bestellen, app, smarthone, iPhone, Uber, Amsterdam

IRU richt internationaal netwerk op voor taxi-apps

De International Road Transport Union (IRU) heeft een internationaal platform opgericht voor de ontwikkeling van smartphone apps voor de taxisector. Het platform met de naam ‘UpTop Global Taxi Network’ is bedoeld voor taxi-apps die gebruik maken van legale taxi’s.

Het doel van UpTop Global Taxi Network is om de netwerken van taxi-apps die gebruik maken van legale taxi’s, zoals Taxi.eu en eCab aan elkaar te knopen. De IRU brengt hen bij elkaar en zal apps die willen toetreden beoordelen en certificeren.

Partners UpTop

Inmiddels maken zeventien apps deel uit van het netwerk. Vorige maand kwamen de drie grote Noord-Amerikaanse apps zTrip, Curb en The Ride er nog bij. Taxi.eu en eCab waren de eerste apps die zich bij UpTop aansloten.

App ontwikkelaars kunnen partner worden van het netwerk als wordt voldaan aan bepaalde kwaliteitseisen. Deze worden beoordeeld door een evaluatiecommissie bestaande uit onder anderen Ana Taliberti van IRU, Roland Böhm van de Deutscher Taxi – Und Mietwagenverband en Jantine Vochteloo van KNV Taxi.

Lees ook:

Europese taxicentrales lanceren eigen netwerk taxi-apps via IRU

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Marieke is algemeen hoofdredacteur van van ProMedia Group.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.