Taxichauffeur beroofd van auto en geld

Een taxichauffeur is in het Noord-Brabantse Haren onder dreiging van een vuurwapen beroofd van zijn taxi en geld. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

De overval vond afgelopen vrijdagavond rond 23.00 uur plaats. Twee mannen waren op een taxistandplaats in Nijmegen ingestapt. In Haren dwongen zij de chauffeur met een vuurwapen tot stoppen. Vervolgens gingen ze er met de taxi en het geld van de chauffeur vandoor.

Taxi teruggevonden

De taxi werd later die avond teruggevonden in Ravenstein, een kilometer of 8 van Haren. De zilverkleurige Mercedes-Benz is voor nader onderzoek door de politie meegenomen. Voor dat onderzoek naar de overval kunnen getuigen zich melden bij de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.