Taxichauffeur beroofd van portemonnee

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk meer weten van de beroving van een taxichauffeur in Den Haag. Afgelopen weekend werd zijn portemonnee uit zijn taxi gestolen toen hij een klant wilde ophalen.

De taxichauffeur wilde op zondagochtend een klant ophalen op het kruispunt van de Scheldestraat en de Geleenstraat. Toen hij een man zag staan waarvan hij dacht dat het de klant was, stapte de chauffeur uit. Vrijwel direct verscheen er een andere man die aan de bestuurderskant de taxi indook om de portemonnee die nog in het voertuig lag te pakken.

Niet voorkomen

De taxichauffeur probeerde dit vanaf de passagierskant nog te voorkomen, maar dat lukte niet. Met de portemonnee in zijn bezit ging de man er vandoor in de richting van de Vechtstraat. De politie hoopt dat mensen het incident hebben gezien en meer informatie kunnen geven over de verdachte. Dat kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.