Snorders weer actiever in Winschoten

Een waarschuwingsbrief van de Inspectiedienst Leefomgeving en Transport (ILT) deed de aanwezigheid van snorders in Winschoten eerder dit jaar afnemen. Maar het effect van die actie lijkt uitgewerkt, want er wordt weer steeds meer gesnord in de Groningse stad.

Het Dagblad van het Noorden maakt er melding van dat illegaal taxivervoer opnieuw een groeiend probleem is in de gemeente Oldambt, waarbinnen de stad Winschoten de grootste plaats is. Afgelopen januari werd bekend dat de ILT strenger ging handhaven op illegaal taxivervoer in het uitgaansgebied van Winschoten. De snorders die bij de ILT in beeld waren, kregen daarover een brief van de inspectiedienst. Daarin werd duidelijk gemaakt wat betrapt worden aan boetes en lasten onder dwangsom met zich mee zou brengen.

Oneerlijke concurrentie

Deze aanpak miste zijn uitwerking niet, want in de maanden daarna werd er aanzienlijk minder illegaal taxivervoer gereden in Winschoten. Maar de politie bevestigt dat de snorders de laatste tijd weer actiever zijn geworden in het centrum van de stad. Ook Appie Kuiper, directeur van Taxi Centrale Oldambt, zegt opnieuw veel last van deze oneerlijke concurrentie te hebben. De politie gaat daarom tijdens controles weer scherper letten op eventuele illegale taxiritten.

Lees ook: Hardere aanpak snorders in Winschoten

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Snorders weer actiever in Winschoten”

Hans de Koning|16.08.18|17:40

‘De politie gaat daarom tijdens controles weer scherper letten op eventuele illegale taxiritten’ – als ze per ongeluk tegenaan lopen dus. Slappe zooi.

Snorders weer actiever in Winschoten | TaxiPro

Snorders weer actiever in Winschoten

Een waarschuwingsbrief van de Inspectiedienst Leefomgeving en Transport (ILT) deed de aanwezigheid van snorders in Winschoten eerder dit jaar afnemen. Maar het effect van die actie lijkt uitgewerkt, want er wordt weer steeds meer gesnord in de Groningse stad.

Het Dagblad van het Noorden maakt er melding van dat illegaal taxivervoer opnieuw een groeiend probleem is in de gemeente Oldambt, waarbinnen de stad Winschoten de grootste plaats is. Afgelopen januari werd bekend dat de ILT strenger ging handhaven op illegaal taxivervoer in het uitgaansgebied van Winschoten. De snorders die bij de ILT in beeld waren, kregen daarover een brief van de inspectiedienst. Daarin werd duidelijk gemaakt wat betrapt worden aan boetes en lasten onder dwangsom met zich mee zou brengen.

Oneerlijke concurrentie

Deze aanpak miste zijn uitwerking niet, want in de maanden daarna werd er aanzienlijk minder illegaal taxivervoer gereden in Winschoten. Maar de politie bevestigt dat de snorders de laatste tijd weer actiever zijn geworden in het centrum van de stad. Ook Appie Kuiper, directeur van Taxi Centrale Oldambt, zegt opnieuw veel last van deze oneerlijke concurrentie te hebben. De politie gaat daarom tijdens controles weer scherper letten op eventuele illegale taxiritten.

Lees ook: Hardere aanpak snorders in Winschoten

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

1 reactie op “Snorders weer actiever in Winschoten”

Hans de Koning|16.08.18|17:40

‘De politie gaat daarom tijdens controles weer scherper letten op eventuele illegale taxiritten’ – als ze per ongeluk tegenaan lopen dus. Slappe zooi.