Politie

Taxichauffeur aangevallen door groep mannen

Politie. Foto: ProMedia (Thom Mandos)

Een taxichauffeur uit Breda is afgelopen weekend in Ulvenhout belaagd door een groep van ongeveer tien mannen. De chauffeur raakte daarbij gewond en zijn taxibus werd beschadigd. Momenteel zit in elk geval één verdachte van de openlijke geweldpleging en vernieling vast.

Het incident vond in de nacht van zaterdag op zondag plaats in Ulvenhout. De 45-jarige taxichauffeur verklaarde later dat hij aan de Strijbeekseweg mensen moest ophalen om naar Breda te brengen. Daar zou hij plotseling zijn belaagd door ongeveer tien mannen. De chauffeur raakte daarbij gewond, maar wist wel zijn taxibus te bereiken en te ontkomen aan zijn belagers. Die wisten nog wel de achterruit van de taxi te slopen.

Twee mannen aangehouden

De man waarschuwde al vluchtend de politie, die vervolgens in de omgeving van het incident verschillende mannen aantrof. Op basis van het signalement werden twee van hen aangehouden. Nader onderzoek wees uit dat één van hen bij het incident betrokken was. Hij zit voorlopig vast op verdenking van openbare geweldpleging en vernieling van een taxi. De andere man bleek niet bij de zaak betrokken; hij is weer vrijgelaten. De politie sluit verdere aanhoudingen niet uit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeur aangevallen door groep mannen | TaxiPro
Politie

Taxichauffeur aangevallen door groep mannen

Politie. Foto: ProMedia (Thom Mandos)

Een taxichauffeur uit Breda is afgelopen weekend in Ulvenhout belaagd door een groep van ongeveer tien mannen. De chauffeur raakte daarbij gewond en zijn taxibus werd beschadigd. Momenteel zit in elk geval één verdachte van de openlijke geweldpleging en vernieling vast.

Het incident vond in de nacht van zaterdag op zondag plaats in Ulvenhout. De 45-jarige taxichauffeur verklaarde later dat hij aan de Strijbeekseweg mensen moest ophalen om naar Breda te brengen. Daar zou hij plotseling zijn belaagd door ongeveer tien mannen. De chauffeur raakte daarbij gewond, maar wist wel zijn taxibus te bereiken en te ontkomen aan zijn belagers. Die wisten nog wel de achterruit van de taxi te slopen.

Twee mannen aangehouden

De man waarschuwde al vluchtend de politie, die vervolgens in de omgeving van het incident verschillende mannen aantrof. Op basis van het signalement werden twee van hen aangehouden. Nader onderzoek wees uit dat één van hen bij het incident betrokken was. Hij zit voorlopig vast op verdenking van openbare geweldpleging en vernieling van een taxi. De andere man bleek niet bij de zaak betrokken; hij is weer vrijgelaten. De politie sluit verdere aanhoudingen niet uit.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.