Politiewagen

Taxichauffeur en politieagent naar ziekenhuis na aanrijding

Bij een aanrijding tussen een taxi zonder daklicht en een politiemotor in Amsterdam zijn de bestuurders van beide voertuigen gewond geraakt.

NH Nieuws meldt dat het ongeval op woensdag rond 18.45 uur plaatsvond op de Stadionweg, ter hoogte van de Achillesstraat. Van de taxi is in elk geval bekend dat het voertuig op het moment van het ongeluk geen daklicht voerde.

Politiebegeleiding

De agent is waarschijnlijk niet zwaargewond; hij was althans goed aanspreekbaar na het ongeluk. Over de toestand van de taxichauffeur is niets bekendgemaakt. Wel wordt door NH gemeld dat hij onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis is gebracht. De oorzaak van het ongeval moet nog verder worden onderzocht.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

2 reacties op “Taxichauffeur en politieagent naar ziekenhuis na aanrijding”

Baki Suha Saracoglu|20.06.19|14:37

in amsterdam midden in nacht zijn zo veel taxi zonder daklicht pakken veel klanten op straat van tto taxi.Niemand doet niets er is geen politie geen handhaving geen gemeente.

Baki Suha Saracoglu|20.06.19|14:42

TTO taxis heeft 70% omzet verloren door uber,uber is echt niet goodkoop,somige tijden duurder dan normale taxis,Regering moet wat doen nederland is land van regels niet van kaos