Daklicht taxibus
OMGEKEERDE WERELD

Gewapende taxichauffeur berooft klant

Foto: Toyota
De omgekeerde wereld. Een Surinaamse man heeft onlangs aangifte gedaan bij de politie van Latour wegens beroving door een taxichauffeur. Hij zegt dat de bestuurder onderweg naar zijn bestemming een vuistvuurwapen tevoorschijn haalde en hem onder schot hield.

Volgens de aangever heeft een taxichauffeur met rasta haardracht hem beroofd van 850 Surinaamse dollar (37,41 euro). Na de beroving liet de taxichauffeur hem achter in het politieverzorgingsgebied van Latour, die vervolgens naar het politiebureau is gelopen om aangifte te doen. Latour is een van de twaalf stadsressorten van de Surinaamse hoofdstad Paramaribo.Van de dader ontbreekt nog elk spoor, aldus de nieuwssite Waterkant.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , ,

Auteur: Jacques Geluk

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.