Daklicht. Foto: ProMedia (VK)
20 km/u

Taxichauffeur neemt jongen mee op motorkap

Daklicht. Foto ter illustratie. Foto: ProMedia

Een taxichauffeur heeft in Groningen een jongen meegenomen op de motorkap van zijn auto. Het ongeval vond woensdagnacht rond 01.00 uur plaats. Volgens een omstander heeft zich voor het incident een ruzie afgespeeld tussen een groep studenten en de taxichauffeur.

“Ik heb het begin niet gezien, maar zag wel dat de taxichauffeur uitstapte en dat ze om de auto heen liepen”, laat een omstander weten aan Sikkom. “Daarna stapte de chauffeur weer in de auto en gebeurde dit. Het had zomaar verkeerd kunnen aflopen.”

Volgens de taxichauffeur zat de jongen op de motorkap van zijn auto en weigerde hij eraf te gaan. “Dat gebeurde een paar keer”, legt de chauffeur eveneens uit aan de internetblog. “Hij zat me gewoon uit te dagen. Daarop heb ik hem een stukje meegenomen met 20 kilometer per uur. Dan glij je er zo vanaf als ik rem.”

Het bedrijf waar de taxichauffeur die avond als freelancer voor reed, is op de hoogte van de video die van het incident is gemaakt en heeft laten weten de chauffeur hierop aan te zullen spreken.

Aangifte

De politie heeft tegenover TaxiPro laten weten op de hoogte te zijn van het incident, maar voorlopig niet in actie te zullen komen. Volgens een woordvoerder is het eerst aan de betrokkenen om te besluiten of ze aangifte willen doen.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeur neemt jongen mee op motorkap | TaxiPro
Daklicht. Foto: ProMedia (VK)
20 km/u

Taxichauffeur neemt jongen mee op motorkap

Daklicht. Foto ter illustratie. Foto: ProMedia

Een taxichauffeur heeft in Groningen een jongen meegenomen op de motorkap van zijn auto. Het ongeval vond woensdagnacht rond 01.00 uur plaats. Volgens een omstander heeft zich voor het incident een ruzie afgespeeld tussen een groep studenten en de taxichauffeur.

“Ik heb het begin niet gezien, maar zag wel dat de taxichauffeur uitstapte en dat ze om de auto heen liepen”, laat een omstander weten aan Sikkom. “Daarna stapte de chauffeur weer in de auto en gebeurde dit. Het had zomaar verkeerd kunnen aflopen.”

Volgens de taxichauffeur zat de jongen op de motorkap van zijn auto en weigerde hij eraf te gaan. “Dat gebeurde een paar keer”, legt de chauffeur eveneens uit aan de internetblog. “Hij zat me gewoon uit te dagen. Daarop heb ik hem een stukje meegenomen met 20 kilometer per uur. Dan glij je er zo vanaf als ik rem.”

Het bedrijf waar de taxichauffeur die avond als freelancer voor reed, is op de hoogte van de video die van het incident is gemaakt en heeft laten weten de chauffeur hierop aan te zullen spreken.

Aangifte

De politie heeft tegenover TaxiPro laten weten op de hoogte te zijn van het incident, maar voorlopig niet in actie te zullen komen. Volgens een woordvoerder is het eerst aan de betrokkenen om te besluiten of ze aangifte willen doen.

Lees ook: 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.