Pijl wijst reizigers de weg naar taxistandplaats in Breda
Breda

SP stelt raadsvragen over taxi’s die klanten weigeren

Pijl wijst reizigers de weg naar taxistandplaats in Breda. Foto: ProMedia/TaxiPro

Taxichauffeurs weigeren stelselmatig klanten te vervoeren vanaf het Spanjaarsgat in Breda, wat tegen de regels is. Dat stelt SP-fractievoorzitter Inge Verdaasdonk in raadsvragen, die ze half juni stelde aan het college van burgemeester en wethouders (B&W). Verdaasdonk wil dat de regels en afspraken opnieuw onder de aandacht van de chauffeurs worden gebracht. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “SP stelt raadsvragen over taxi’s die klanten weigeren”

Peter Walgreen|28.06.23|21:25

Waarom staan die mensen van sfeerbeheer er eigenlijk bij?

SP stelt raadsvragen over taxi’s die klanten weigeren | TaxiPro
Pijl wijst reizigers de weg naar taxistandplaats in Breda
Breda

SP stelt raadsvragen over taxi’s die klanten weigeren

Pijl wijst reizigers de weg naar taxistandplaats in Breda. Foto: ProMedia/TaxiPro

Taxichauffeurs weigeren stelselmatig klanten te vervoeren vanaf het Spanjaarsgat in Breda, wat tegen de regels is. Dat stelt SP-fractievoorzitter Inge Verdaasdonk in raadsvragen, die ze half juni stelde aan het college van burgemeester en wethouders (B&W). Verdaasdonk wil dat de regels en afspraken opnieuw onder de aandacht van de chauffeurs worden gebracht. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “SP stelt raadsvragen over taxi’s die klanten weigeren”

Peter Walgreen|28.06.23|21:25

Waarom staan die mensen van sfeerbeheer er eigenlijk bij?