ANP - Taxibord Groningen
Frustratie

Groningse taxichauffeurs ontevreden over nieuwe tijdelijke standplaats: ‘Het is gewoon te smal’

Een bord met de tekst "taxi" bij het treinstation in Groningen. ANP/Hollandse Hoogte/Venema Media

Groningse straattaxichauffeurs zijn allerminst blij met hun nieuwe tijdelijke taxistandplaats. De standplaats is door de gemeente tijdelijk verplaatst, vanwege werkzaamheden aan de Grote Markt. Chauffeurs moeten hun klanten nu oppikken aan de Kreupelstraat (’s middags) en het Martinikerkhof (’s avonds), maar deze plekken zijn volgens hen lastig te vinden en te bereiken voor klanten. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Groningse taxichauffeurs ontevreden over nieuwe tijdelijke standplaats: ‘Het is gewoon te smal’ | TaxiPro
ANP - Taxibord Groningen
Frustratie

Groningse taxichauffeurs ontevreden over nieuwe tijdelijke standplaats: ‘Het is gewoon te smal’

Een bord met de tekst "taxi" bij het treinstation in Groningen. ANP/Hollandse Hoogte/Venema Media

Groningse straattaxichauffeurs zijn allerminst blij met hun nieuwe tijdelijke taxistandplaats. De standplaats is door de gemeente tijdelijk verplaatst, vanwege werkzaamheden aan de Grote Markt. Chauffeurs moeten hun klanten nu oppikken aan de Kreupelstraat (’s middags) en het Martinikerkhof (’s avonds), maar deze plekken zijn volgens hen lastig te vinden en te bereiken voor klanten. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.