Daklicht
Evenementen

PvdA Tilburg wil festivalkeurmerk voor taxi’s

Daklicht. Foto ter illustratie. Shutterstock/ESB Professional

Als het aan de Tilburgse fractie van de Partij van de Arbeid (PvdA) ligt, komt er snel een festivalkeurmerk voor taxi’s. Daar pleit Aziza Aboulkacem-Jardaoui voor in schriftelijke vragen gericht aan het college van burgemeester en wethouders (B&W). Volgens het gemeenteraadslid gaat het tijdens grote evenementen nog te vaak mis. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

PvdA Tilburg wil festivalkeurmerk voor taxi’s | TaxiPro
Daklicht
Evenementen

PvdA Tilburg wil festivalkeurmerk voor taxi’s

Daklicht. Foto ter illustratie. Shutterstock/ESB Professional

Als het aan de Tilburgse fractie van de Partij van de Arbeid (PvdA) ligt, komt er snel een festivalkeurmerk voor taxi’s. Daar pleit Aziza Aboulkacem-Jardaoui voor in schriftelijke vragen gericht aan het college van burgemeester en wethouders (B&W). Volgens het gemeenteraadslid gaat het tijdens grote evenementen nog te vaak mis. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.