Circuit Zandvoort
Onvrede

Haarlemse taxichauffeurs dreigen met blokkade tijdens Formule 1

Het circuit van Zandvoort. Foto: Shutterstock/MPPhotograph

Zo’n 150 taxichauffeurs uit Haarlem dreigen toegangswegen te blokkeren tijdens de Dutch Grand Prix, die op zondag 27 augustus plaatsvindt. Dat schrijven de chauffeurs in een brief aan de gemeente Zandvoort. De taxichauffeurs zijn boos omdat ze van de gemeente geen doorlaatbewijs krijgen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Haarlemse taxichauffeurs dreigen met blokkade tijdens Formule 1 | TaxiPro
Circuit Zandvoort
Onvrede

Haarlemse taxichauffeurs dreigen met blokkade tijdens Formule 1

Het circuit van Zandvoort. Foto: Shutterstock/MPPhotograph

Zo’n 150 taxichauffeurs uit Haarlem dreigen toegangswegen te blokkeren tijdens de Dutch Grand Prix, die op zondag 27 augustus plaatsvindt. Dat schrijven de chauffeurs in een brief aan de gemeente Zandvoort. De taxichauffeurs zijn boos omdat ze van de gemeente geen doorlaatbewijs krijgen.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.