Verkeersongeval tussen taxi en personenauto
Botsing

Zwaar ongeval tussen taxi en personenauto in Den Haag

Eén van de auto's sloeg over de kop. Foto: VRPress

Een taxi en een personenauto zijn donderdagavond tegen elkaar gebotst, waarbij een van de auto’s over de kop is geslagen. Het ongeval vond plaats op de kruising Cannenburglaan met de Loevesteinlaan in Den Haag.

De bestuurder van de personenauto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor het ongeval is ontstaan is nog niet duidelijk. Wel is het rijbewijs van de bestuurder door de politie ingevorderd.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Zwaar ongeval tussen taxi en personenauto in Den Haag | TaxiPro
Verkeersongeval tussen taxi en personenauto
Botsing

Zwaar ongeval tussen taxi en personenauto in Den Haag

Eén van de auto's sloeg over de kop. Foto: VRPress

Een taxi en een personenauto zijn donderdagavond tegen elkaar gebotst, waarbij een van de auto’s over de kop is geslagen. Het ongeval vond plaats op de kruising Cannenburglaan met de Loevesteinlaan in Den Haag.

De bestuurder van de personenauto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Waardoor het ongeval is ontstaan is nog niet duidelijk. Wel is het rijbewijs van de bestuurder door de politie ingevorderd.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.