Foto politieauto.
Door vier personen

Taxichauffeur Zaandijk plotsklaps mishandeld: ‘Behoorlijk letsel’

De politie vraagt getuigen zich te melden. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Een taxichauffeur in Zaandijk is in de nacht van zaterdag op zondag door vier personen mishandeld. Dat meldt de politie op haar eigen Instagrampagina. De mishandeling vond rond 03.00 uur ’s nachts plaats. De betreffende taxichauffeur heeft “behoorlijk letsel” aan de mishandeling overgehouden.

De taxichauffeur werd zondag rond 03.00 uur ’s nachts mishandeld, tijdens het thuisbrengen van zijn klanten. “Hij vervoerde een viertal personen en ontving van de bijrijder een klap in zijn gezicht. Hier heeft hij behoorlijk letsel aan overgehouden”, zo schrijft de politie. “Toen hij uit het voertuig vluchtte belandde hij op de grond en werd hij nog verder geschopt.”

De politie roept de verantwoordelijken voor de mishandeling op zich te melden. “De taxi is besteld voor het platform Bolt. Uw gegevens zijn dus bekend”, aldus de politie Zaanstreek.

“Veiligheid hoogste prioriteit”

Bolt laat desgevraagd aan TaxiPro weten enorm geschrokken en bezorgd te zijn naar aanleiding van deze mishandeling. “De veiligheid van de chauffeurs en passagiers heeft onze hoogste prioriteit”, zo laat Lars Speekenbrink, country manager van Bolt Nederland, weten in een reactie. “Wij hebben contact met de chauffeur in kwestie en bieden hem op alle mogelijke manieren onze steun. Daarnaast staan we ook in nauw contact met de politie. Wij verlenen onze volledige medewerking inzake het onderzoek”, besluit Speekenbrink.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeur Zaandijk plotsklaps mishandeld: ‘Behoorlijk letsel’ | TaxiPro
Foto politieauto.
Door vier personen

Taxichauffeur Zaandijk plotsklaps mishandeld: ‘Behoorlijk letsel’

De politie vraagt getuigen zich te melden. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Een taxichauffeur in Zaandijk is in de nacht van zaterdag op zondag door vier personen mishandeld. Dat meldt de politie op haar eigen Instagrampagina. De mishandeling vond rond 03.00 uur ’s nachts plaats. De betreffende taxichauffeur heeft “behoorlijk letsel” aan de mishandeling overgehouden.

De taxichauffeur werd zondag rond 03.00 uur ’s nachts mishandeld, tijdens het thuisbrengen van zijn klanten. “Hij vervoerde een viertal personen en ontving van de bijrijder een klap in zijn gezicht. Hier heeft hij behoorlijk letsel aan overgehouden”, zo schrijft de politie. “Toen hij uit het voertuig vluchtte belandde hij op de grond en werd hij nog verder geschopt.”

De politie roept de verantwoordelijken voor de mishandeling op zich te melden. “De taxi is besteld voor het platform Bolt. Uw gegevens zijn dus bekend”, aldus de politie Zaanstreek.

“Veiligheid hoogste prioriteit”

Bolt laat desgevraagd aan TaxiPro weten enorm geschrokken en bezorgd te zijn naar aanleiding van deze mishandeling. “De veiligheid van de chauffeurs en passagiers heeft onze hoogste prioriteit”, zo laat Lars Speekenbrink, country manager van Bolt Nederland, weten in een reactie. “Wij hebben contact met de chauffeur in kwestie en bieden hem op alle mogelijke manieren onze steun. Daarnaast staan we ook in nauw contact met de politie. Wij verlenen onze volledige medewerking inzake het onderzoek”, besluit Speekenbrink.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.