Ambulance Amsterdam
Cornelis Lelylaan

Amsterdamse taxichauffeur zwaargewond na mishandeling

Een Amsterdamse taxichauffeur is met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis.ANP / Hollandse Hoogte / Gerard Til

Een 29-jarige Amsterdamse taxichauffeur is donderdagavond zwaar mishandeld op station Cornelis Lelylaan in zijn woonplaats, meldt de politie. Een 34-jarige man uit Amsterdam is aangehouden. De politie trof de gewonde taxichauffeur even na tienen aan. Hij werd met zwaar letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens een getuige ontstond er een gevecht tussen de chauffeur en een andere man, meldt AT5. De gewaarschuwde hulpdiensten troffen de chauffeur vervolgens bebloed aan. Ambulancepersoneel heeft de verdachte ter plekke geholpen en hem vervolgens naar het ziekenhuis gebracht.

Later op de avond meldde een man zich op het politiebureau die mogelijk betrokken was bij de mishandeling op het station. De Amsterdammer zit nu vast. De politie kon vrijdag nog niks zeggen over de toedracht van de mishandeling.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.