Pixabay/svklimkin - Rolstoel
GEEN OMZETGARANTIE

BAR-gemeenten besteden Wmo-vervoer aan

Foto ter illustratie.Foto: Pixabay/svklimkin

De ambtelijke BAR-organisatie die de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk ondersteunt, heeft een opdracht aanbesteed voor toegelaten vervoerders die vraagafhankelijk Wmo-vervoer kunnen verzorgen. Door de gemeenten aangewezen reizigers kunnen zelf een vervoerder kiezen, waardoor er geen omzetgarantie is voor de opdrachtnemers.

De opdracht omvat circa 6.000 ritten door het vraagafhankelijk Wmo-vervoer per kalendermaand, waarvan tenminste 900 Wmo-reizigers gebruik maken van een rolstoelvoertuig. De aantallen zijn gebaseerd op het aantal ritten dat in 2022 maandelijks is uitgevoerd. Hieraan zijn verder geen rechten te ontlenen.

Vier jaar

De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van vier jaar, namelijk van 1 augustus 2023 tot 1 augustus 2027. Tevens kan overeenkomst eenzijdig door de BAR-organisatie maximaal twee keer verlengd worden met twee jaar, tot uiterlijk 1 augustus 2031. Indien de opdrachtgever besluit de verlengingsopties niet te gebruiken, wordt de procedure op TenderNed beëindigd.

Lees ook:

Auteur: Jacques Geluk

Bron: TenderNed

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.