Leerlingenvervoer, leerlingen, gordel
900 LEERLINGEN

Kampen gunt zwem- en gymvervoer aan DVG

Foto ter illustratie. Foto: iStock/LightFieldStudios

De gemeente Kampen gunt het zwem- en gymvervoer voor ongeveer 900 leerlingen aan DVG Personenvervoer uit Rijen. Op de aanbesteding van de opdracht via TenderNed hebben vier vervoerbedrijven gereageerd. DVG is als beste uit de bus gekomen.

Het zwem- en gymvervoer in de gemeente Kampen betreft het vervoer van leerlingen uit het speciaal en basisonderwijs. Het gaat op dit moment in totaal om ongeveer 900 scholieren, van wie circa 130 gebruik maken van het vervoer van school naar het zwembad en terug. De andere 770 leerlingen moeten van en naar de gymzaal vervoerd worden. In beide gevallen zijn de aantallen inclusief begeleiders.

Kwaliteitscriteria

Voor de gunning heeft de gemeente Kampen de kwaliteitscriteria duurzaamheid, communicatie, chauffeurscapaciteit en prijs in gelijke mate gewogen. DVG Personenvervoer is – sinds 1992 – een landelijke franchiseorganisatie van inmiddels bijna honderd taxi- en touringcarondernemingen.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Jacques Geluk

Bron: TenderNed

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.