Hubtaxi Westerkwartier
Groningen-Drenthe

Onderzoek: laat Wmo- en hubtaxi integreren in MaaS

Hubtaxi Westerkwartier. Foto ter illustratie. Foto: gemeente Westerkwartier

De integratie van vervoersvoorzieningen als de Wmo- en hubtaxi in Mobility as a Service (MaaS), heeft volgens belanghebbenden een aantoonbare publieke meerwaarde. Dat blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau MuConsult, uitgevoerd in opdracht van onder meer de provincies Groningen en Drenthe. De onderzoekers zijn van mening dat de Wmo- en hubtaxi moeten integreren in MaaS. “Er kan zelfs een win-win-win-win-situatie ontstaan.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Onderzoek: laat Wmo- en hubtaxi integreren in MaaS | TaxiPro
Hubtaxi Westerkwartier
Groningen-Drenthe

Onderzoek: laat Wmo- en hubtaxi integreren in MaaS

Hubtaxi Westerkwartier. Foto ter illustratie. Foto: gemeente Westerkwartier

De integratie van vervoersvoorzieningen als de Wmo- en hubtaxi in Mobility as a Service (MaaS), heeft volgens belanghebbenden een aantoonbare publieke meerwaarde. Dat blijkt uit onderzoek van onderzoeksbureau MuConsult, uitgevoerd in opdracht van onder meer de provincies Groningen en Drenthe. De onderzoekers zijn van mening dat de Wmo- en hubtaxi moeten integreren in MaaS. “Er kan zelfs een win-win-win-win-situatie ontstaan.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.