Wmo-vervoer
Doelgroepenvervoer

Ieder(in): ‘Recht op mobiliteit in gevaar’

Een man in een rolstoel betreedt de taxi. Foto: Shutterstock/Roman Zaiets

Het recht op mobiliteit voor mensen met een beperking is in gevaar. Dat stelt Ieder(in) naar aanleiding van een verkennend onderzoek van het College voor de Rechten van de Mens. De belangenorganisatie roept overheden en vervoerders op aan de slag te gaan met de aanbevelingen uit het rapport.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Ieder(in): ‘Recht op mobiliteit in gevaar’ | TaxiPro
Wmo-vervoer
Doelgroepenvervoer

Ieder(in): ‘Recht op mobiliteit in gevaar’

Een man in een rolstoel betreedt de taxi. Foto: Shutterstock/Roman Zaiets

Het recht op mobiliteit voor mensen met een beperking is in gevaar. Dat stelt Ieder(in) naar aanleiding van een verkennend onderzoek van het College voor de Rechten van de Mens. De belangenorganisatie roept overheden en vervoerders op aan de slag te gaan met de aanbevelingen uit het rapport.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.