Foto politieauto.
Verkeersongeval

Taxichauffeur meegenomen voor verhoor na botsing met personenauto

De politie vraagt getuigen zich te melden. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Een chauffeur van een taxibusje is woensdagmiddag door de politie meegenomen voor verhoor, nadat hij in botsing kwam met een personenauto bij Beekbergen. De bestuurder van de personenauto is na het verkeersongeval met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeluk vond plaats op de kruising van de Hulleweg met de Ruggeweg, meldt De Stentor. “Door de botsing kwam het taxibusje in een weiland terecht en belandde de auto half in een droge sloot”, zo tikt de krant op. Beide voertuigen liepen flinke schade op en moesten worden weggesleept. Hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden is nog onduidelijk.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeur meegenomen voor verhoor na botsing met personenauto | TaxiPro
Foto politieauto.
Verkeersongeval

Taxichauffeur meegenomen voor verhoor na botsing met personenauto

De politie vraagt getuigen zich te melden. Foto: ProMedia/Olivier Smits

Een chauffeur van een taxibusje is woensdagmiddag door de politie meegenomen voor verhoor, nadat hij in botsing kwam met een personenauto bij Beekbergen. De bestuurder van de personenauto is na het verkeersongeval met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeluk vond plaats op de kruising van de Hulleweg met de Ruggeweg, meldt De Stentor. “Door de botsing kwam het taxibusje in een weiland terecht en belandde de auto half in een droge sloot”, zo tikt de krant op. Beide voertuigen liepen flinke schade op en moesten worden weggesleept. Hoe het ongeluk heeft kunnen plaatsvinden is nog onduidelijk.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.