Ambulance. Foto: iStock / Ignatiev
Hellendoorn

Zwolse taxichauffeur niet vervolgd voor fataal verkeersongeluk

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Ignatiev

De Zwolse taxichauffeur die dit weekend betrokken was bij een verkeersongeval waarbij een 16-jarige jongen uit Lemele om het leven kwam, wordt niet vervolgd. Dat meldt de politie tegenover De Stentor. De chauffeur werd na het ongeluk aangehouden, maar werd verhoord als getuige en niet als verdachte.

Na het ongeluk nam de politie speeksel en een blaastest af bij de 58-jarige Zwolse chauffeur. Deze bleken allebei negatief. De botsing vond in de nacht van zaterdag op zondag tussen 02.30 en 03.00 uur plaats op de Hancateweg-West in Hellendoorn. Hoe het verkeersongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog steeds niet duidelijk.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Zwolse taxichauffeur niet vervolgd voor fataal verkeersongeluk | TaxiPro
Ambulance. Foto: iStock / Ignatiev
Hellendoorn

Zwolse taxichauffeur niet vervolgd voor fataal verkeersongeluk

Ambulance. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Ignatiev

De Zwolse taxichauffeur die dit weekend betrokken was bij een verkeersongeval waarbij een 16-jarige jongen uit Lemele om het leven kwam, wordt niet vervolgd. Dat meldt de politie tegenover De Stentor. De chauffeur werd na het ongeluk aangehouden, maar werd verhoord als getuige en niet als verdachte.

Na het ongeluk nam de politie speeksel en een blaastest af bij de 58-jarige Zwolse chauffeur. Deze bleken allebei negatief. De botsing vond in de nacht van zaterdag op zondag tussen 02.30 en 03.00 uur plaats op de Hancateweg-West in Hellendoorn. Hoe het verkeersongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog steeds niet duidelijk.

Lees ook:

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.