Politie, onderzoek

Vijftien tips in zaak dode taxichauffeur Tilburg

KAATSHEUVEL – De politie is druk bezig tips na te trekken die zijn binnengekomen na de oproep in de zaak van de zaterdag in Kaatsheuvel omgebrachte taxichauffeur. Er zijn tien tot vijftien meldingen binnengekomen, zegt een woordvoerder.

De melders worden bevraagd, maar ook sporen in de omgeving en de taxi worden onderzocht. Daanaast is het buurtonderzoek zondag voortgezet. Omdat daar ook campings bijzitten, duurt dat wel even. “Er is veel te doen, het zijn stukje van een grote puzzel die nu moet worden gelegd.” De politie is nog op zoek naar getuigen.

Misdrijf

Het slachtoffer, een 37-jarige taxichauffeur uit Tilburg, werd zaterdag tegen 08.00 uur op de Duinlaan aangetroffen. Volgens de politie is hij vermoedelijk door een misdrijf omgekomen. Er zijn 25 rechercheurs op de zaak gezet. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) verricht sectie op het lichaam, maar de resultaten van de schouwing worden pas na zondag bekendgemaakt.

Mogelijk is een vuurwapen gebruikt. Campinggasten zeggen vrijdagnacht tussen 01.00 en 01.30 uur knallen gehoord te hebben.

Lees ook: Video: Onrust onder Tilburgse taxichauffeurs na dood collega

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Vijftien tips in zaak dode taxichauffeur Tilburg | TaxiPro
Politie, onderzoek

Vijftien tips in zaak dode taxichauffeur Tilburg

KAATSHEUVEL – De politie is druk bezig tips na te trekken die zijn binnengekomen na de oproep in de zaak van de zaterdag in Kaatsheuvel omgebrachte taxichauffeur. Er zijn tien tot vijftien meldingen binnengekomen, zegt een woordvoerder.

De melders worden bevraagd, maar ook sporen in de omgeving en de taxi worden onderzocht. Daanaast is het buurtonderzoek zondag voortgezet. Omdat daar ook campings bijzitten, duurt dat wel even. “Er is veel te doen, het zijn stukje van een grote puzzel die nu moet worden gelegd.” De politie is nog op zoek naar getuigen.

Misdrijf

Het slachtoffer, een 37-jarige taxichauffeur uit Tilburg, werd zaterdag tegen 08.00 uur op de Duinlaan aangetroffen. Volgens de politie is hij vermoedelijk door een misdrijf omgekomen. Er zijn 25 rechercheurs op de zaak gezet. Het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) verricht sectie op het lichaam, maar de resultaten van de schouwing worden pas na zondag bekendgemaakt.

Mogelijk is een vuurwapen gebruikt. Campinggasten zeggen vrijdagnacht tussen 01.00 en 01.30 uur knallen gehoord te hebben.

Lees ook: Video: Onrust onder Tilburgse taxichauffeurs na dood collega

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.