Taxiboekje

Inspectie ILT en Belastingdienst publiceren Taxiboekje 2012

De Belastingdienst (BD) en de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) hebben de belangrijkste informatie voor de taxiondernemer en -chauffeur gebundeld in het Taxiboekje 2012. In het nieuwe Taxiboekje staat met welke regels ondernemers en chauffeurs rekening moeten houden en welke begrippen de ILT en de BD hanteren.

De ILT heeft het Taxiboekje vaker uitgegeven, de samenwerking met de Belastingdienst is nieuw.

Taxiboekje

Het nieuwe Taxiboekje is hier te dowloaden. Een gedrukt exemplaar bestellen kan via het Meld- en Informatiecentrum van de ILT, telefoonnummer 088 489 00 00.

Medewerkers van de Belastingdienst en ILT verspreiden het nieuwe Taxiboekje tijdens hun werkzaamheden op straat bij taxistandplaatsen en bij evenementen. Startende ondernemers kunnen het boekje ook bij de Kamer van Koophandel verkrijgen.

Auteur: Bart Pals

1 reactie op “Inspectie ILT en Belastingdienst publiceren Taxiboekje 2012”

Walthers|06.07.12|11:40

Om vervolgens in een web van een menu te komen….