taxibord, taxi, daklicht

Taxicontrole na grootschalig evenement bij Amsterdam

De politie heeft zaterdag een taxicontrole gehouden na afloop van het evenement Welkcome to the Future 2012. Hierbij zijn in totaal 30 bekeuringen uitgedeeld aan taxichauffeurs, omdat aan allerlei voorwaarden niet werd voldaan. Het feest werd in recreatiegebied ‘t Twiske in Oostzaan/Landsmeer gehouden, vlak boven Amsterdam.

Er werden overtredingen gepleegd als teveel passagiers, geen taxameter of niet gebruiken, niet beschikken over de juiste papieren.

Technische gebreken

In acht gevallen (van de 30) werden er boetes uitgedeeld vanwege technische gebreken. 13 Taxi’s moesten hun werkzaamheden direct staken in verband met zeer ernstige technische gebreken en/of rij – en rusttijdovertredingen en verlopen taxameters.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Taxicontrole na grootschalig evenement bij Amsterdam”

lex|30.07.12|16:03

Wanneer gaan ze eens die criminele fietstaxi’s controleren?

Rijden door rood, rijden op de trambaan, rijden tegen het verkeer, rijden veel te snel door voetgangersgebieden, hebben soms 5 of 6 passagiers aan boord.
Vragen allemaal woekerprijzen en gaat lekker zwart in het zakje het land uit.

andré|01.08.12|02:03

Het is natuur geen toeval dat men op 1 dag en 1 plaats zoveel misstanden ontdekt. Er zijn in nederland duizenden feesten per jaar, dus hoe groot zou het probleem werkelijk zijn? Fraude is hardnekkig, wijdverspreid en moeilijk te bestrijden in de taxisector. Door jarenlange struisvogelpolitiek is een grote deel van de taximarkt verziekt. En nu op het hoogtepunt van dit epidemie gaat amsterdam kartelvorming stimuleren, zodat de goede nog meer onder de slechte kunnen lijden.

andré|01.08.12|02:03

Amsterdam heeft een fraaie geschiedenis met het omarmen en subsidiëren van probleem groepen, die op hun beurt weer eerlijke belastingbetalers weg terroriseren, Het lijkt wel of de amsterdamse politiek de weg kwijt is, misschien dat er te veel lood in het drinkwater zit.

Taxicontrole na grootschalig evenement bij Amsterdam | TaxiPro
taxibord, taxi, daklicht

Taxicontrole na grootschalig evenement bij Amsterdam

De politie heeft zaterdag een taxicontrole gehouden na afloop van het evenement Welkcome to the Future 2012. Hierbij zijn in totaal 30 bekeuringen uitgedeeld aan taxichauffeurs, omdat aan allerlei voorwaarden niet werd voldaan. Het feest werd in recreatiegebied ‘t Twiske in Oostzaan/Landsmeer gehouden, vlak boven Amsterdam.

Er werden overtredingen gepleegd als teveel passagiers, geen taxameter of niet gebruiken, niet beschikken over de juiste papieren.

Technische gebreken

In acht gevallen (van de 30) werden er boetes uitgedeeld vanwege technische gebreken. 13 Taxi’s moesten hun werkzaamheden direct staken in verband met zeer ernstige technische gebreken en/of rij – en rusttijdovertredingen en verlopen taxameters.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

3 reacties op “Taxicontrole na grootschalig evenement bij Amsterdam”

lex|30.07.12|16:03

Wanneer gaan ze eens die criminele fietstaxi’s controleren?

Rijden door rood, rijden op de trambaan, rijden tegen het verkeer, rijden veel te snel door voetgangersgebieden, hebben soms 5 of 6 passagiers aan boord.
Vragen allemaal woekerprijzen en gaat lekker zwart in het zakje het land uit.

andré|01.08.12|02:03

Het is natuur geen toeval dat men op 1 dag en 1 plaats zoveel misstanden ontdekt. Er zijn in nederland duizenden feesten per jaar, dus hoe groot zou het probleem werkelijk zijn? Fraude is hardnekkig, wijdverspreid en moeilijk te bestrijden in de taxisector. Door jarenlange struisvogelpolitiek is een grote deel van de taximarkt verziekt. En nu op het hoogtepunt van dit epidemie gaat amsterdam kartelvorming stimuleren, zodat de goede nog meer onder de slechte kunnen lijden.

andré|01.08.12|02:03

Amsterdam heeft een fraaie geschiedenis met het omarmen en subsidiëren van probleem groepen, die op hun beurt weer eerlijke belastingbetalers weg terroriseren, Het lijkt wel of de amsterdamse politiek de weg kwijt is, misschien dat er te veel lood in het drinkwater zit.