Taxicentrale 4U, taxi, Mekki Aulad Ahmed, Amsterdam

TTO Taxicentrale4U brengt alle taxichauffeurs onder bij BBF

De Amsterdamse TTO Taxicentrale4U brengt alle chauffeurs onder bij de TTO BBF Schipholtaxi. “Door een vergaande samenwerking met BBF Schipholtaxi aan te gaan is Taxicentrale4U ervan overtuigd dat haar chauffeurs nog beter vertegenwoordigd worden en dat de continuïteit beter gewaarborgd is”, meldt Mekki Aulad Ahmed, directeur Taxi4U in een brief aan zijn chauffeurs.

Mekki zal met alle chauffeurs een nieuwe overeenkomst sluiten namens BBF Schipholtaxi, zodat de individuele Amsterdamse Taxxxi-vergunningen kunnen worden omgezet.

Nieuw daklicht

“Wij menen namelijk dat het meest gunstig is om als één partij naar buiten te treden”, aldus Mekki. Alle chauffeurs ontvangen een nieuw daklicht en de bijbehorende tariefkaarten. De gemeente Amsterdam rekent 110 euro leges als chauffeurs overstappen van TTO. Dat is ook hier het geval, laat de gemeente weten.

Taxicentrale 4U omvat 134 taxichauffeurs. Door het onderbrengen van hen bij BBF onstaat één van de grootste Amsterdamse TTO’s, op de Taxcentrale Amsterdam na. BBF heeft straks ruim 600 taxichauffeurs.

Taxichauffeurs

Mekki geeft aan het aanspreekpunt te blijven voor de Taxicentrale4U-chauffeurs. Zijn kantoor verhuist naar het kantoor van BBF. “We kennen elkaar al van vroeger. Ik zie uit naar een prettige samenwerking met BBF”, licht Mekki toe.

De chauffeurs hebben tot 1 december om over te stappen naar BBF of een andere TTO, meldt de gemeente. Want door het opgaan in BBF zal Taxicentrale4U per die datum ophouden te bestaan als zelfstandige TTO.

Bart Pals

Auteur: Bart Pals

12 reacties op “TTO Taxicentrale4U brengt alle taxichauffeurs onder bij BBF”

Apple Bousata|04.11.14|21:48

Mekki Aulad Ahmed kon je het niet allleen
Meer of moest gewoon stoppen van de gemeente
Om dat je te weining chaffeurs hebt
Met je mooie golf 3 straks mag je niet meer in denhaag rijden

John V Wissen|05.11.14|17:45

Ik snap niet wat de moeilijkheid is om een T.T.O te runnen? waarom samen! Een T.T.O is juist bedoeld om de grootste en veiligste en beste centrale te zijn. Ik ben bezig om mijn amsterdamsetaxicentrale Bv als T.T.O zo spoedig mogelijk in te dienen.
Trouwens is de B.B.F al niet eens Falliet gegaan? en nu weer lekker verder.

M. Martins.|05.11.14|23:11

Vergeet het maar dat je Amsterdamsetaxicentrale als naam kunt gebruiken.
Verzin wat origineels zonder mee te willen liften op een ander.
Bovendien zijn er al veel te veel taxi’s, geen behoeft aan meer dus.

Richard de Vries|07.11.14|11:30

ATC moet je niet als naam willen gebruiken. Die was namelijk van Piet van de Maden en deze heer is met zijn dochter samen al 5 x falliet gegaan. Daarbij zijn het oplichters van zowel leveranciers als personeel.Vraag JenW maar!

John V Wissen|08.11.14|16:43

Internet staat vol met ATC als afkorting.
Ten tweede ik wil niet vergeleken worden met het bedrijf bovenstaand hou het netjes. Ook surf ik niet!, de naam Amsterdamsetaxicentrale BV bestaat al 2 jaar de K.v.K heeft hem geaccepteerd.
Als iemand hierop tegen is zal diegene naar de rechter moeten.
Bovengenoemde centrale!moet mij niet! komt goed uit want ik* MOET*hun niet. Nu niet nooit niet.Door hun eigen eMail aan mij persoonlijk.

Dus nogmaals succes.

M. Martins.|08.11.14|22:13

Niet te volgen dit verhaal.

Pierre van Aert|10.11.14|11:34

ATC, TCA, misschien dat CTA ( Centrale Taxi Amsterdam ) nog een mogelijkheid is, hahahaha

M. Martins.|10.11.14|11:40

Er hebben inderdaad grappenmakers gereden met CTA in Amsterdam. Die naam is alweer verdwenen.

M. Martins.|10.11.14|11:42

Het mooiste wat ik ooit zag was een amper Nederlands sprekend figuur die bij J&W een TCAdaklicht kwam bestellen terwijl hij helemaal niet bij TCA zat. Hij wilde maar niet begrijpen waarom dat niet kon.

Ton van Dalfsen|10.11.14|15:49

Als je als ATC afkorting de markt op gaat wordt je meteen vergeleken met het verleden van die naam haha. CTA ? Container Transport Amsterdam soms? Die naam was er ook al eens een keer geweest als ik het me goed herinner. WTC kan ook niet ( Wissen Taxi Centrale , World Trade Centre ! Misschien is Tuber wat ?

M. Martins.|10.11.14|18:26

Begin jaren 2000 reden er ook taxi’s met TBA in Amsterdam. Exact dezelfde stijl en logo als TCA. Heeft jaren zo kunnen rijden tot de belastingdienst dat bedrijf heeft ontmanteld.

Gino de Vries|12.11.14|07:48

Slim kereltje die Mekki :-)