Uber Rotterdam, Marlies Dekkers, taxi

UberBlack-chauffeurs Rotterdam in de clinch met Uber

De Rotterdamse UberBlack-chauffeurs hebben Uber Nederland een ultimatum gesteld. De aanbieder moet per direct stoppen met de snorderdienst UberPop in de havenstad, anders weigeren de taxichauffeurs nog ritten voor UberBlack uit te voeren. Het gaat om in totaal 35 taxichauffeurs die aangesloten zijn bij de Rotterdamse TTO Stadstaxicentrale STC.

Dinsdagmiddag is er een gesprek geweest tussen Uber Nederland en voorzitter Adiel Butt van de centrale STC. Hierin heeft Uber bedenktijd gevraagd tot maandag.

Illegale chauffeurs

“Ze wilden ons geruststellen met een omzetgarantie. Maar dat is maar tijdelijk. Bovendien gaat het niet om de omzet, maar dat de illegale chauffeurs via UberPop worden gestopt”, zegt Butt.

Als Uber niet uiterlijk maandag stopt met UberPop, leveren alle 35 chauffeurs hun Uber-toestellen in. Daardoor zal de dekking van Uber in Rotterdam fors verslechteren. Volgens Butt blijven er dan nog maar enkele chauffeurs over.

Rechter

Volgens Butt dragen de 35 chauffeurs per week zo’n 17.000 euro commissie af aan Uber. “Wij hebben Uber niet nodig. Binnenkort is het Vrienden van Amstel Live. Dan hebben we sowieso heel veel werk. Het gaat ons er om dat Uber stopt met de door de rechter verboden dienst UberPop.”

Naast het stoppen met rijden voor Uber, zijn de chauffeurs van plan om ook op allerlei manier de illegale snorderdienst UberPop tegen te werken. Bijvoorbeeld door hun ogen goed open te houden en de gegevens van de UberPop-chauffeurs door te geven aan de politie en de ILT.

Politie

”Wij gaan dan niet stilzitten, maar schakelen de politie, ILT en Belastingdienst in om op te treden tegen UberPop. En we gaan UberPop-chauffeurs blokkeren op straat. We zullen er voor zorgen dat zij boetes krijgen en dat hun auto’s in beslag worden genomen”, aldus Butt op RTV Rijnmond.

Deze UberPop-chauffeurs zijn particulieren die illegaal taxivervoer aanbieden via Uber. Als ze worden gepakt riskeren ze forse boetes en een strafblad. Want snorren is een misdrijf in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

27 reacties op “UberBlack-chauffeurs Rotterdam in de clinch met Uber”

Ton ter Haar|21.01.15|10:27

Dus je hebt wereldwijd en dichterbij in Amsterdam kunnen zien hoe Uber te werk gaat, toch help je ze in het zadel, om nu te gaan zitten janken over wat je wist dat ging komen.

Rodney Barten|21.01.15|11:10

Hmz..17000 euro provisie, is zo’n beetje 85000 euro omzet, verdelen over 35 chauffeurs..2428 euro omzet PER WEEK, PER CHAUFFEUR! Maar ach, we hebben ze verder niet nodig….

Hans Landman|21.01.15|11:59

Hulde, geen woorden maar daden, echt op zijn Rotterdams!

Marion van Dijk|21.01.15|12:02

deze mensen hebben ballen die doen tenminste iets en durven uber aan te spreken ondanks dat ze hun geld via deze app verdienen. Behalve blerren hier op taxipro. Als jullie nu eens je energie in de wet gaan steken en met elkaar of via Duco onze belangenbehartiger, een advocaat in de hand gaan nemen en het arrest, dat uber pop per direct moet stoppen, laat uitvoeren net zoals in belgie dan doen jullie iets nuttigs. Maar als niemand het rijk aanspreekt op uivoering van de wet blijft het zo.

Marion van Dijk|21.01.15|12:35

duco reageert op niets dat zou je zo langzamerhand moeten weten. En ik bler niet zal mij allemaal een worst zijn maar reageer op jankers die alleen hier janken. Luister naar het nieuws zoals ze het in belgie opgelost hebben. dat kunnen ze hier ook. En ik heb niks tegen uber alleen tegen uber pop dus ik bler en jank niet. En vertel wat gebeurt er achter de schermen? Deel dat met ons lijkt me leuk.

Marion van Dijk|21.01.15|12:37

opes de tussenliggende reactie is verwijdert dus niemand snapt mijn antwoord

Marion van Dijk|21.01.15|12:39

sorrie Ton ter Haar je antwoord heb je maar je reactie die niet echt ergens op sloeg is weg

Marion van Dijk|21.01.15|12:42

Beste Marion, ze wisten van te voren dat dit ging komen toch?
Als je in het water springt en dan gaat huilen omdat je nat bent geworden, vind ik dat een beetje kinderlijk.

En jij weet niet wat mensen achter de schermen doen, dus stop aub met jijbakken en bleren

Ik weet alleen dat ik Duco al tig keer gevraagd heb hoe het nou zit met Barbara Visser, maar dat daar geen antwoord op komt, en dat een andere bijdrager zelfs beweert te zijn geblockt op taxipro over deze vraag.

Vraag jij het eens

Marion van Dijk|21.01.15|12:43

dat was de reactie van ton ter haar

Ton ter Haar|21.01.15|14:15

mijn antwoord sloeg nergens op…..hahaha driewerf haha
Jouw reactie is tekenend!
Maar Duco beweerde dingen over b.v Barbara Visser die volgens mij niet klopten, als je alleen maar mag beweren zonder er op aangesproken mogen worden, moet je dit Noord Koreaanse initiatief misschien even overdenken.
Ik steun Duco en ben ook lid van TBN, maar Duco heeft natuurlijk niet automatisch altijd gelijk.

WTF

Paul Dijkhuizen|21.01.15|14:28

Of Duco nu met alles gelijk heeft is niet de vraag hier, wel is het zo dat dit geen rotterdams, maar een nationaal probleem is (zie ook het nieuwe initiatief van de anwb). Om deze problemen landelijk aan te pakken moeten we ons als taxibranche verenigen. Sluit je aan bij Stichting Taxibelangen Nederland, hoe meer leden we hebben hoe daadkrachtiger we kunnen optreden. Natuurlijk zullen er altijd dingen blijven die we niet 1 2 3 kunnen oplossen op die manier, maar ook veel dingen wél!

Ton ter Haar|21.01.15|14:41

@ Paul, ik weet dat dit de vraag niet is, maar dat kwam even op zo.

Waar het om draait is dat chauffeurs eerst uber in het zadel helpen en dan gaan huilen als uberpop of elders uberX tevoorschijn komt, dat had Rotterdam kunnen weten.

Ten tweede worden we genaaid door politici en ilent, die hand in hand ons leugens op de mouw spelden. Als de politiek echt een einde wil aan uberpop dan kunnen ze ilent of het OM opdracht geven de gegevens op te eisen van Uber over wie welke rit heeft gedaan.

Ruud Dusseldorp|21.01.15|16:26

Prima initiatief : hoe kan je als Uber toch in godsnaam en 20% vragen aan je ” vervoerspartners ” en vervolgens het verboden vervoer stimuleren, te communiceren en te financieren ! Hulde aan deze bikkels ! Je laat je niet niet (mis)bruiken om Uber Pop tot een succes te maken…..

Marion van Dijk|21.01.15|17:59

hey ton kan je lezen? Volgens mij hoor je alleen jezelf en wat anderen voor oplossingen aandragen zie je niet. En wat is tekenend aan mijn reactie? Dat ik zeg dat jullie er zelf voor moeten zorgen dat het arrest uitgevoerd wordt? Ben jij dom zeg. Denk dat je alleen leeft op mensen aan te vallen ipv naar oplossingen te zoeken. Reageer ook niet meer op jouw gezwets.

Duco Douwstra|21.01.15|18:47

Sjonge jonge,van de 1 krijg ik te horen at ik niet overal op moet reageren,omdat ik bijna overal op reageer,als ik tijd heb.Dus om de 3 dagen kijk ik op TaxiPro of er nog iets nieuws is of als ik een mail krijg dat ik moet kijken.Maar Marion vindt dat ik nergens op reageer en dat ik de Kamerleden aan een touwtje moet hebben en dat ze moeten doen wat ik graag wil enz.Prof.Bikkels in 010 maar vraag ILT niet om op te treden,daar hebben ze de ballen niet voor,ondanks toezeggingen.Een taxichauffeur

Duco Douwstra|21.01.15|18:58

die ook bij AH werkt om uit de schulden te komen,krijgt een boete van € 4450,00 ja hoe moet je inspecteur noemen die zich zo onmenselijk gedragen?En de echte criminelen zitten bij de KIWA,waarom treed de ILT daar niet tegen op?ILT staat illegalen toe en treed extreem streng op tegen mensen die over alle papieren beschikken,maar door onwetendheid onbewust in de fout gaan.De boeman uithangen bij mensen of bedrijfjes die bang zijn voor hun vergunning,met hardproblemen en hoge bloeddruk opzadelen

Ton ter Haar|21.01.15|19:19

@Marion doei!
Gaan jullie lekker onderling hosanna roepen, en domme chauffeurs bikkels noemen, zo kom je wel ergens. Ga ik lekker mijn eigen ding doen. Mzzl

Jan de Waal|21.01.15|21:48

Ze hebben Uber niet nodig volgens Adiel Butt,laat ons niet lachen de meeste hebben geen broek aan der reet zitten en staan als aasgieren klaar om een rit aan te nemen,dus Adiel Butt snel die toestellen inleveren !!!

Adil Butt|21.01.15|22:38

ik dacht jullie zijn volwassen en had alle vertrouwen in jullie maar wat ik vandaag allemaal lees daar ben ik het niet mee eens. Wij janken niet zoals hierboven gezegd is, wij dachten dat uber goed werk gaat leveren zoals andere Centr. Maar wij zijn
Inmiddels achter gekomen dat hij met uberpop probeerd alles vrij te krijgen, daarom zijn wij in actie gekomen, want als dit zo blijft zoals Uber van plan is dan hebben wij straks duizenden chaffeurs erbij, die niet eens opgeleid zijn voor dit werk.

Adil Butt|21.01.15|22:50

Meneer Jan de Waal tuurlijk hebben wij willen samenwerken met Uber maar nu niet meer want beste Uber is bezig om zijn eigen zakken te vullen. En dat wij ten alle tijden klaar staan om ritten aan te nemen dat is het goede service die wij bieden dat is ons werk als je goed doet tenminste. En wij hebben zeker wel broeken aan met dikke riemen erom maar als uberpop doorgaat staan we binnenkort in onze onderbroeken wat wij niet toelaten. Wij hebben de lef om
In actie te komen!

Ton ter Haar|22.01.15|00:16

Adil je wist vanuit het buitenland en Amsterdam dat pop er zou komen, dus doe nu niet alsof het een verrassing is. Dat bedoel ik met huilen, spijt komt altijd naderhand.
Maar evengoed succes, ik zie dat uber de chauffeurs uit Den Haag heeft gevraagd om van jullie over te nemen, en in Amsterdam rijden ook genoeg maffers die de uberboss te graag van dienst zijn, dus let op.

Joop Koorn|22.01.15|20:08

Wat klagen en piepen jullie nou,je gaat toch zelf voor die strakke Uber rijden,in Den Haag rijdt er een voor Uberpop die zijn vergunning en de rest van de handel moest inleveren,zeker ook gescreend door Uberpop.En dan komen ze ook nog met als ze er niks aan doen dan stoppen ze bij Uber hebben jullie dan geen ruggegraat zo ja stop dan gelijk zo nee gaat dan ergens anders janken.

Martin van der Plas|22.01.15|22:04

Het lijkt me handiger om de boel van Uber per direct plat te gooien en dan pas te gaan praten met Uber over Uberpop.
Dan heb je namelijk meer macht, doordat de service al plat ligt en Uber dus nee moet gaan verkopen met als gevolg dat klanten teruggaan naar de oude vertrouwde taxicentrale.

Adil Butt|23.01.15|03:21

Meneer Joop koorn mogen wij aub bij jou gaan janken kan jij voor ons iets doen kan je ons ergens mee helpen!! Maar goed jongens uit den haag gaan morgen ook uber toestellen inleveren en ze gaan samen de actie in met Rotterdam.en beste uber wou 100 euro bounce willen geven aan Amsterdam om in Rotterdam te gaan werken Amsterdam se collega’s hebben groot nee verkocht aan uber.ze hebben gezegd wij gaan geen groepen maken rdam Adam ze zijn onze collega’s en hebben respect voor hun
Bedankt Amsterdam

Paul Dijkhuizen|23.01.15|09:53

Dames en Heren, kunnen we het een klein beetje respectvol houden alstublieft? Natuurlijk hebben sommige chauffeurs gedacht dat ze met Uber meer klanten zouden krijgen, klanten die hard nodig zijn voor iedereen in deze tijd. Nu we er achter komen hoe Uber precies te werk gaat is het heel goed dat men hiertegen in opstand komt, voortschrijdend inzicht heet dat. We zullen moeten lobbyen bij de overheid om dit soort problemen op te lossen, daarom, sluit je aan bij Stichting Taxibelangen Nederland!

Taxi Lichtstad|25.01.15|12:52

Natuurlijk zijn we allemaal tegen de snorderdienst van Uber, maar wat een zielig gedrag tonen deze mensen. Ze gaan in zee met een illegaal werkend bedrijf, dit boeit ze niets wanneer dit overal is maar pas wanneer dit in Rotterdam ook opkomt gaan ze ineens zielig lopen doen. Jullie hebben op voorhand een contract met de duivel getekend, ga je niet verschuilen en zie in wat je mee in de hand hebt gewerkt.

Jorg|29.01.15|22:47

Maar toch; Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. succes Adil.

UberBlack-chauffeurs Rotterdam in de clinch met Uber | TaxiPro
Uber Rotterdam, Marlies Dekkers, taxi

UberBlack-chauffeurs Rotterdam in de clinch met Uber

De Rotterdamse UberBlack-chauffeurs hebben Uber Nederland een ultimatum gesteld. De aanbieder moet per direct stoppen met de snorderdienst UberPop in de havenstad, anders weigeren de taxichauffeurs nog ritten voor UberBlack uit te voeren. Het gaat om in totaal 35 taxichauffeurs die aangesloten zijn bij de Rotterdamse TTO Stadstaxicentrale STC.

Dinsdagmiddag is er een gesprek geweest tussen Uber Nederland en voorzitter Adiel Butt van de centrale STC. Hierin heeft Uber bedenktijd gevraagd tot maandag.

Illegale chauffeurs

“Ze wilden ons geruststellen met een omzetgarantie. Maar dat is maar tijdelijk. Bovendien gaat het niet om de omzet, maar dat de illegale chauffeurs via UberPop worden gestopt”, zegt Butt.

Als Uber niet uiterlijk maandag stopt met UberPop, leveren alle 35 chauffeurs hun Uber-toestellen in. Daardoor zal de dekking van Uber in Rotterdam fors verslechteren. Volgens Butt blijven er dan nog maar enkele chauffeurs over.

Rechter

Volgens Butt dragen de 35 chauffeurs per week zo’n 17.000 euro commissie af aan Uber. “Wij hebben Uber niet nodig. Binnenkort is het Vrienden van Amstel Live. Dan hebben we sowieso heel veel werk. Het gaat ons er om dat Uber stopt met de door de rechter verboden dienst UberPop.”

Naast het stoppen met rijden voor Uber, zijn de chauffeurs van plan om ook op allerlei manier de illegale snorderdienst UberPop tegen te werken. Bijvoorbeeld door hun ogen goed open te houden en de gegevens van de UberPop-chauffeurs door te geven aan de politie en de ILT.

Politie

”Wij gaan dan niet stilzitten, maar schakelen de politie, ILT en Belastingdienst in om op te treden tegen UberPop. En we gaan UberPop-chauffeurs blokkeren op straat. We zullen er voor zorgen dat zij boetes krijgen en dat hun auto’s in beslag worden genomen”, aldus Butt op RTV Rijnmond.

Deze UberPop-chauffeurs zijn particulieren die illegaal taxivervoer aanbieden via Uber. Als ze worden gepakt riskeren ze forse boetes en een strafblad. Want snorren is een misdrijf in Nederland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Bart Pals

27 reacties op “UberBlack-chauffeurs Rotterdam in de clinch met Uber”

Ton ter Haar|21.01.15|10:27

Dus je hebt wereldwijd en dichterbij in Amsterdam kunnen zien hoe Uber te werk gaat, toch help je ze in het zadel, om nu te gaan zitten janken over wat je wist dat ging komen.

Rodney Barten|21.01.15|11:10

Hmz..17000 euro provisie, is zo’n beetje 85000 euro omzet, verdelen over 35 chauffeurs..2428 euro omzet PER WEEK, PER CHAUFFEUR! Maar ach, we hebben ze verder niet nodig….

Hans Landman|21.01.15|11:59

Hulde, geen woorden maar daden, echt op zijn Rotterdams!

Marion van Dijk|21.01.15|12:02

deze mensen hebben ballen die doen tenminste iets en durven uber aan te spreken ondanks dat ze hun geld via deze app verdienen. Behalve blerren hier op taxipro. Als jullie nu eens je energie in de wet gaan steken en met elkaar of via Duco onze belangenbehartiger, een advocaat in de hand gaan nemen en het arrest, dat uber pop per direct moet stoppen, laat uitvoeren net zoals in belgie dan doen jullie iets nuttigs. Maar als niemand het rijk aanspreekt op uivoering van de wet blijft het zo.

Marion van Dijk|21.01.15|12:35

duco reageert op niets dat zou je zo langzamerhand moeten weten. En ik bler niet zal mij allemaal een worst zijn maar reageer op jankers die alleen hier janken. Luister naar het nieuws zoals ze het in belgie opgelost hebben. dat kunnen ze hier ook. En ik heb niks tegen uber alleen tegen uber pop dus ik bler en jank niet. En vertel wat gebeurt er achter de schermen? Deel dat met ons lijkt me leuk.

Marion van Dijk|21.01.15|12:37

opes de tussenliggende reactie is verwijdert dus niemand snapt mijn antwoord

Marion van Dijk|21.01.15|12:39

sorrie Ton ter Haar je antwoord heb je maar je reactie die niet echt ergens op sloeg is weg

Marion van Dijk|21.01.15|12:42

Beste Marion, ze wisten van te voren dat dit ging komen toch?
Als je in het water springt en dan gaat huilen omdat je nat bent geworden, vind ik dat een beetje kinderlijk.

En jij weet niet wat mensen achter de schermen doen, dus stop aub met jijbakken en bleren

Ik weet alleen dat ik Duco al tig keer gevraagd heb hoe het nou zit met Barbara Visser, maar dat daar geen antwoord op komt, en dat een andere bijdrager zelfs beweert te zijn geblockt op taxipro over deze vraag.

Vraag jij het eens

Marion van Dijk|21.01.15|12:43

dat was de reactie van ton ter haar

Ton ter Haar|21.01.15|14:15

mijn antwoord sloeg nergens op…..hahaha driewerf haha
Jouw reactie is tekenend!
Maar Duco beweerde dingen over b.v Barbara Visser die volgens mij niet klopten, als je alleen maar mag beweren zonder er op aangesproken mogen worden, moet je dit Noord Koreaanse initiatief misschien even overdenken.
Ik steun Duco en ben ook lid van TBN, maar Duco heeft natuurlijk niet automatisch altijd gelijk.

WTF

Paul Dijkhuizen|21.01.15|14:28

Of Duco nu met alles gelijk heeft is niet de vraag hier, wel is het zo dat dit geen rotterdams, maar een nationaal probleem is (zie ook het nieuwe initiatief van de anwb). Om deze problemen landelijk aan te pakken moeten we ons als taxibranche verenigen. Sluit je aan bij Stichting Taxibelangen Nederland, hoe meer leden we hebben hoe daadkrachtiger we kunnen optreden. Natuurlijk zullen er altijd dingen blijven die we niet 1 2 3 kunnen oplossen op die manier, maar ook veel dingen wél!

Ton ter Haar|21.01.15|14:41

@ Paul, ik weet dat dit de vraag niet is, maar dat kwam even op zo.

Waar het om draait is dat chauffeurs eerst uber in het zadel helpen en dan gaan huilen als uberpop of elders uberX tevoorschijn komt, dat had Rotterdam kunnen weten.

Ten tweede worden we genaaid door politici en ilent, die hand in hand ons leugens op de mouw spelden. Als de politiek echt een einde wil aan uberpop dan kunnen ze ilent of het OM opdracht geven de gegevens op te eisen van Uber over wie welke rit heeft gedaan.

Ruud Dusseldorp|21.01.15|16:26

Prima initiatief : hoe kan je als Uber toch in godsnaam en 20% vragen aan je ” vervoerspartners ” en vervolgens het verboden vervoer stimuleren, te communiceren en te financieren ! Hulde aan deze bikkels ! Je laat je niet niet (mis)bruiken om Uber Pop tot een succes te maken…..

Marion van Dijk|21.01.15|17:59

hey ton kan je lezen? Volgens mij hoor je alleen jezelf en wat anderen voor oplossingen aandragen zie je niet. En wat is tekenend aan mijn reactie? Dat ik zeg dat jullie er zelf voor moeten zorgen dat het arrest uitgevoerd wordt? Ben jij dom zeg. Denk dat je alleen leeft op mensen aan te vallen ipv naar oplossingen te zoeken. Reageer ook niet meer op jouw gezwets.

Duco Douwstra|21.01.15|18:47

Sjonge jonge,van de 1 krijg ik te horen at ik niet overal op moet reageren,omdat ik bijna overal op reageer,als ik tijd heb.Dus om de 3 dagen kijk ik op TaxiPro of er nog iets nieuws is of als ik een mail krijg dat ik moet kijken.Maar Marion vindt dat ik nergens op reageer en dat ik de Kamerleden aan een touwtje moet hebben en dat ze moeten doen wat ik graag wil enz.Prof.Bikkels in 010 maar vraag ILT niet om op te treden,daar hebben ze de ballen niet voor,ondanks toezeggingen.Een taxichauffeur

Duco Douwstra|21.01.15|18:58

die ook bij AH werkt om uit de schulden te komen,krijgt een boete van € 4450,00 ja hoe moet je inspecteur noemen die zich zo onmenselijk gedragen?En de echte criminelen zitten bij de KIWA,waarom treed de ILT daar niet tegen op?ILT staat illegalen toe en treed extreem streng op tegen mensen die over alle papieren beschikken,maar door onwetendheid onbewust in de fout gaan.De boeman uithangen bij mensen of bedrijfjes die bang zijn voor hun vergunning,met hardproblemen en hoge bloeddruk opzadelen

Ton ter Haar|21.01.15|19:19

@Marion doei!
Gaan jullie lekker onderling hosanna roepen, en domme chauffeurs bikkels noemen, zo kom je wel ergens. Ga ik lekker mijn eigen ding doen. Mzzl

Jan de Waal|21.01.15|21:48

Ze hebben Uber niet nodig volgens Adiel Butt,laat ons niet lachen de meeste hebben geen broek aan der reet zitten en staan als aasgieren klaar om een rit aan te nemen,dus Adiel Butt snel die toestellen inleveren !!!

Adil Butt|21.01.15|22:38

ik dacht jullie zijn volwassen en had alle vertrouwen in jullie maar wat ik vandaag allemaal lees daar ben ik het niet mee eens. Wij janken niet zoals hierboven gezegd is, wij dachten dat uber goed werk gaat leveren zoals andere Centr. Maar wij zijn
Inmiddels achter gekomen dat hij met uberpop probeerd alles vrij te krijgen, daarom zijn wij in actie gekomen, want als dit zo blijft zoals Uber van plan is dan hebben wij straks duizenden chaffeurs erbij, die niet eens opgeleid zijn voor dit werk.

Adil Butt|21.01.15|22:50

Meneer Jan de Waal tuurlijk hebben wij willen samenwerken met Uber maar nu niet meer want beste Uber is bezig om zijn eigen zakken te vullen. En dat wij ten alle tijden klaar staan om ritten aan te nemen dat is het goede service die wij bieden dat is ons werk als je goed doet tenminste. En wij hebben zeker wel broeken aan met dikke riemen erom maar als uberpop doorgaat staan we binnenkort in onze onderbroeken wat wij niet toelaten. Wij hebben de lef om
In actie te komen!

Ton ter Haar|22.01.15|00:16

Adil je wist vanuit het buitenland en Amsterdam dat pop er zou komen, dus doe nu niet alsof het een verrassing is. Dat bedoel ik met huilen, spijt komt altijd naderhand.
Maar evengoed succes, ik zie dat uber de chauffeurs uit Den Haag heeft gevraagd om van jullie over te nemen, en in Amsterdam rijden ook genoeg maffers die de uberboss te graag van dienst zijn, dus let op.

Joop Koorn|22.01.15|20:08

Wat klagen en piepen jullie nou,je gaat toch zelf voor die strakke Uber rijden,in Den Haag rijdt er een voor Uberpop die zijn vergunning en de rest van de handel moest inleveren,zeker ook gescreend door Uberpop.En dan komen ze ook nog met als ze er niks aan doen dan stoppen ze bij Uber hebben jullie dan geen ruggegraat zo ja stop dan gelijk zo nee gaat dan ergens anders janken.

Martin van der Plas|22.01.15|22:04

Het lijkt me handiger om de boel van Uber per direct plat te gooien en dan pas te gaan praten met Uber over Uberpop.
Dan heb je namelijk meer macht, doordat de service al plat ligt en Uber dus nee moet gaan verkopen met als gevolg dat klanten teruggaan naar de oude vertrouwde taxicentrale.

Adil Butt|23.01.15|03:21

Meneer Joop koorn mogen wij aub bij jou gaan janken kan jij voor ons iets doen kan je ons ergens mee helpen!! Maar goed jongens uit den haag gaan morgen ook uber toestellen inleveren en ze gaan samen de actie in met Rotterdam.en beste uber wou 100 euro bounce willen geven aan Amsterdam om in Rotterdam te gaan werken Amsterdam se collega’s hebben groot nee verkocht aan uber.ze hebben gezegd wij gaan geen groepen maken rdam Adam ze zijn onze collega’s en hebben respect voor hun
Bedankt Amsterdam

Paul Dijkhuizen|23.01.15|09:53

Dames en Heren, kunnen we het een klein beetje respectvol houden alstublieft? Natuurlijk hebben sommige chauffeurs gedacht dat ze met Uber meer klanten zouden krijgen, klanten die hard nodig zijn voor iedereen in deze tijd. Nu we er achter komen hoe Uber precies te werk gaat is het heel goed dat men hiertegen in opstand komt, voortschrijdend inzicht heet dat. We zullen moeten lobbyen bij de overheid om dit soort problemen op te lossen, daarom, sluit je aan bij Stichting Taxibelangen Nederland!

Taxi Lichtstad|25.01.15|12:52

Natuurlijk zijn we allemaal tegen de snorderdienst van Uber, maar wat een zielig gedrag tonen deze mensen. Ze gaan in zee met een illegaal werkend bedrijf, dit boeit ze niets wanneer dit overal is maar pas wanneer dit in Rotterdam ook opkomt gaan ze ineens zielig lopen doen. Jullie hebben op voorhand een contract met de duivel getekend, ga je niet verschuilen en zie in wat je mee in de hand hebt gewerkt.

Jorg|29.01.15|22:47

Maar toch; Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald. succes Adil.