Varsseveld

Taxi rijdt van trap in Varsseveld

Foto: News United 112 Achterhoek-nieuws

Een taxichauffeuse dacht in Varsseveld met haar taxi van een helling te rijden, maar in werkelijkheid bleek het om een trap te gaan. De taxi kwam dan ook vast te zitten. Bij het incident raakte niemand gewond.

Foto’s: News United / 112 Achterhoek-nieuws

Het ongeval vond woensdag rond 14.45 uur plaats op het Kerkplein in Varsseveld, bij het Borchuus Kulturhus. Aan de voorzijde van dit gebouw bevindt zich een verhoogd plein, met rondom een trap van enkele treden. Van de voorkant gezien is er aan de linkerzijde een helling. Via deze helling kunnen voertuigen het verhoogde plein oprijden.

Klem op trap

De taxichauffeuse had dit laatste gedaan om twee passagiers af te zetten. Met nog één passagier aan boord wilde zij rechtdoor rijden om het plein aan de andere kant weer te verlaten. Dit deed zij in de veronderstelling dat ook aan die kant van het plein een helling aanwezig was. Dit bleek echter een trap te zijn, waardoor de taxi een kleine duik maakte en op de trap klem kwam te zitten.

Geen gewonden

Zowel de chauffeuse als de inzittende raakte bij het ongeval niet gewond. Wel moest de taxi weer van zijn plek worden gehaald. Dat gebeurde met hulp van enkele medewerkers van een in de buurt gevestigd garagebedrijf. Dat de taxi beschadigd is geraakt bij het incident ligt voor de hand, maar hoe groot de schade was, is niet bekend.

Varsseveld

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van TaxiPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is redacteur bij ProMedia, de uitgeverij van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.