Vuurwapen, pistool

Taxichauffeurs overvallen in Hoorn en Spijkenisse

Foto: iStock / evpv (onbeperkt redactioneel gebruik)

In Hoorn is dinsdagavond een taxichauffeur overvallen. Hij werd daarbij ook mishandeld. Een dag eerder werd een taxibestuurder in Spijkenisse door drie personen beroofd onder bedreiging van een vuurwapen.

Het incident in Spijkenisse begon in de nacht van zondag op maandag. Om 02.00 uur kreeg de chauffeur het verzoek een klant op te halen op de Mandarijngaard. Eenmaal daar werd hij door drie personen met een vuurwapen bedreigd en moest hij zijn telefoon en contant geld afstaand. De drie overvallers gingen er vervolgens op twee scooters vandoor. Mogelijk zag de taxichauffeur één van die scooters met twee personen op weg naar de ‘klant’ al rijden. Dit wordt nog nader onderzocht.

Hoofdwond

In Hoorn kwam er geen vuurwapen aan de overval te pas, maar wel geweld. Het Noordhollands Dagblad meldt dat de taxichauffeur in kwestie een klant had opgepikt die hem vervolgens bedreigde en tegen het hoofd sloeg. Daarbij liep de chauffeur een wond op, waaraan hij in een ambulance behandeld moest worden. Hij hoefde echter niet naar het ziekenhuis. Het is nog niet duidelijk wat er precies is buitgemaakt bij deze beroving.

De politie onderzoekt beide zaken en is op zoek naar getuigen van de incidenten. Tipgevers kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lees ook: Aantal overvallen op taxi’s stijgt én stabiliseert

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Taxichauffeurs overvallen in Hoorn en Spijkenisse | TaxiPro
Vuurwapen, pistool

Taxichauffeurs overvallen in Hoorn en Spijkenisse

Foto: iStock / evpv (onbeperkt redactioneel gebruik)

In Hoorn is dinsdagavond een taxichauffeur overvallen. Hij werd daarbij ook mishandeld. Een dag eerder werd een taxibestuurder in Spijkenisse door drie personen beroofd onder bedreiging van een vuurwapen.

Het incident in Spijkenisse begon in de nacht van zondag op maandag. Om 02.00 uur kreeg de chauffeur het verzoek een klant op te halen op de Mandarijngaard. Eenmaal daar werd hij door drie personen met een vuurwapen bedreigd en moest hij zijn telefoon en contant geld afstaand. De drie overvallers gingen er vervolgens op twee scooters vandoor. Mogelijk zag de taxichauffeur één van die scooters met twee personen op weg naar de ‘klant’ al rijden. Dit wordt nog nader onderzocht.

Hoofdwond

In Hoorn kwam er geen vuurwapen aan de overval te pas, maar wel geweld. Het Noordhollands Dagblad meldt dat de taxichauffeur in kwestie een klant had opgepikt die hem vervolgens bedreigde en tegen het hoofd sloeg. Daarbij liep de chauffeur een wond op, waaraan hij in een ambulance behandeld moest worden. Hij hoefde echter niet naar het ziekenhuis. Het is nog niet duidelijk wat er precies is buitgemaakt bij deze beroving.

De politie onderzoekt beide zaken en is op zoek naar getuigen van de incidenten. Tipgevers kunnen zich melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lees ook: Aantal overvallen op taxi’s stijgt én stabiliseert

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.