Aanrijding. Foto: politie.nl

Twee mannen vluchten na aanrijding met taxi

De bestuurder van een oldtimer heeft vorige week in Naarden een aanrijding met een taxi veroorzaakt. Vervolgens hebben hij en zijn bijrijder de plaats van het ongeval verlaten. De politie is dan ook op zoek naar getuigen van het incident.

Afgelopen woensdagmiddag reed de taxi over de Koning Wilhelminalaan in Naarden in de richting van de Prins Frederik Hendriklaan. De 48-jarige taxibestuurder uit Almere zag een tegemoetcrijdende auto uitwijken voor een fietser, maar vervolgens niet meer zijn eigen weghelft opzoeken. Het gevolg was een frontale aanrijding. Door de enorme klap stond de Mercedes oldtimer meteen stil en beide voertuigen hadden flinke schade.

Bestuurder en bijrijder lopen weg

“De bestuurders van de auto’s maken na het ongeluk contact en er volgt een gesprek”, schrijft de politie. Maar als de taxichauffeur “zijn auto even aan de kant wil zetten om ruimte te maken voor een andere auto, ziet hij de bestuurder van de oldtimer en zijn bijrijder weglopen. Ze komen niet meer terug. De politie is op zoek naar deze twee mannen en naar informatie over hen. Uiteraard is het kenteken bij de politie bekend en onderzocht, maar dat heeft nog niet geleid tot het aanhouden van de verdachten.” Op de site van de politie staat een signalement van beide personen.

Onderwerpen: , ,

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is hoofdredacteur Personenvervoer & Verkeer bij ProMedia. Binnen dat team is hij de vaste redacteur van Infrasite.nl.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.