Knip Weesperstraat
De Clercqstraat

Amsterdam kondigt volgende knip aan, taxichauffeurs ontstemd

Na de Weesperstraat moet straks ook De Clercqstraat eraan geloven. Foto: ANP/Ramon van Flymen

De knip op de Weesperstraat is nog niet voorbij, of de gemeente Amsterdam kondigt de volgende knip alweer aan. Dit keer moet de De Clercqstraat eraan geloven. Taxichauffeurs zijn daar alles behalve blij mee. “Het is een waanzinnig slecht idee.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Amsterdam kondigt volgende knip aan, taxichauffeurs ontstemd”

Stef Bouwhuis|25.07.23|11:48

Een ‘knip, een ‘knijp’ of een ‘afsluiting’ is voor de stad een onzinnige oplossing. De Stad moet een keuze durven maken als het om de leefbaarheid gaat. Het beroepsvervoer is de zuurstof in het bloed dat door de aderen van de stad stroomt. Als je de auto verkeersstroom wil dimmen, moet je ervoor kiezen het particulier vrijetijds vervoer af te vangen aan de rand van de stad. Daar moet je dan wel overstappleinen creëren, zowel naar OV als naar aanvullend OV (taxi en sociaal vervoer).

Amsterdam kondigt volgende knip aan, taxichauffeurs ontstemd | TaxiPro
Knip Weesperstraat
De Clercqstraat

Amsterdam kondigt volgende knip aan, taxichauffeurs ontstemd

Na de Weesperstraat moet straks ook De Clercqstraat eraan geloven. Foto: ANP/Ramon van Flymen

De knip op de Weesperstraat is nog niet voorbij, of de gemeente Amsterdam kondigt de volgende knip alweer aan. Dit keer moet de De Clercqstraat eraan geloven. Taxichauffeurs zijn daar alles behalve blij mee. “Het is een waanzinnig slecht idee.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Amsterdam kondigt volgende knip aan, taxichauffeurs ontstemd”

Stef Bouwhuis|25.07.23|11:48

Een ‘knip, een ‘knijp’ of een ‘afsluiting’ is voor de stad een onzinnige oplossing. De Stad moet een keuze durven maken als het om de leefbaarheid gaat. Het beroepsvervoer is de zuurstof in het bloed dat door de aderen van de stad stroomt. Als je de auto verkeersstroom wil dimmen, moet je ervoor kiezen het particulier vrijetijds vervoer af te vangen aan de rand van de stad. Daar moet je dan wel overstappleinen creëren, zowel naar OV als naar aanvullend OV (taxi en sociaal vervoer).