Taxi's in Amsterdam
Beleid

Amsterdam past deze zomer drie taxistandplaatsen aan

Taxi's in Amsterdam. Foto ter illustratie. Shutterstock/Henk van Dijk

De gemeente Amsterdam past deze zomer drie taxistandplaatsen aan. Dat schrijft het taxiteam in een brief aan diverse taxiorganisaties- en chauffeurs. Het gaat hierbij om de standplaatsen Oudebrugsteeg, Rokin en de standplaats tegenover Krasnapolsky. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Amsterdam past deze zomer drie taxistandplaatsen aan”

Stef Bouwhuis|13.07.23|14:09

Ruud heeft natuurlijk helemaal gelijk. Als de Gemeente maar 1 uur uittrekt voor een overleg met 30 partijen, dan kan je daar geen wereldwonderen van verwachten. Ik denk dat de stad moet streven naar minder privévoertuigen in de stad en RUIM BAAN voor zowel personen als goederenvervoer.

Amsterdam past deze zomer drie taxistandplaatsen aan | TaxiPro
Taxi's in Amsterdam
Beleid

Amsterdam past deze zomer drie taxistandplaatsen aan

Taxi's in Amsterdam. Foto ter illustratie. Shutterstock/Henk van Dijk

De gemeente Amsterdam past deze zomer drie taxistandplaatsen aan. Dat schrijft het taxiteam in een brief aan diverse taxiorganisaties- en chauffeurs. Het gaat hierbij om de standplaatsen Oudebrugsteeg, Rokin en de standplaats tegenover Krasnapolsky. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

1 reactie op “Amsterdam past deze zomer drie taxistandplaatsen aan”

Stef Bouwhuis|13.07.23|14:09

Ruud heeft natuurlijk helemaal gelijk. Als de Gemeente maar 1 uur uittrekt voor een overleg met 30 partijen, dan kan je daar geen wereldwonderen van verwachten. Ik denk dat de stad moet streven naar minder privévoertuigen in de stad en RUIM BAAN voor zowel personen als goederenvervoer.