Taxistandplaats in Amsterdam
Amsterdam

GroenLinks-raadslid: ‘Taxibranche moet verantwoordelijkheid nemen om veiligheid lhbti’ers te waarborgen’

Een taxistandplaats in het centrum van Amsterdam. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Harold Versteeg

De Amsterdamse taxibranche moet haar verantwoordelijkheid nemen om de veiligheid van lhbti’ers te waarborgen. Dat stelt GroenLinks-raadslid Yasmine Bentoumya. Volgens burgemeester Femke Halsema worden momenteel meerdere gesprekken met de taxisector gepland, om de komende periode tot oplossingen te komen. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

GroenLinks-raadslid: ‘Taxibranche moet verantwoordelijkheid nemen om veiligheid lhbti’ers te waarborgen’ | TaxiPro
Taxistandplaats in Amsterdam
Amsterdam

GroenLinks-raadslid: ‘Taxibranche moet verantwoordelijkheid nemen om veiligheid lhbti’ers te waarborgen’

Een taxistandplaats in het centrum van Amsterdam. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Harold Versteeg

De Amsterdamse taxibranche moet haar verantwoordelijkheid nemen om de veiligheid van lhbti’ers te waarborgen. Dat stelt GroenLinks-raadslid Yasmine Bentoumya. Volgens burgemeester Femke Halsema worden momenteel meerdere gesprekken met de taxisector gepland, om de komende periode tot oplossingen te komen. 

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.