Daklicht
Onvrede

Leeuwardense taxichauffeurs boos vanwege ingepikte standplaatsen

Daklicht. Foto ter illustratie. Shutterstock/ESB Professional

Taxistandplaatsen in Leeuwarden worden regelmatig ingepikt door chauffeurs uit andere steden. Dat stelt de lokale partij FNP Ljouwert, die door verschillende taxichauffeurs is benaderd. Volgens de politieke partij zijn Leeuwardense chauffeurs ontevreden en teleurgesteld in de handelswijze van de gemeente, handhaving en de politie.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Leeuwardense taxichauffeurs boos vanwege ingepikte standplaatsen | TaxiPro
Daklicht
Onvrede

Leeuwardense taxichauffeurs boos vanwege ingepikte standplaatsen

Daklicht. Foto ter illustratie. Shutterstock/ESB Professional

Taxistandplaatsen in Leeuwarden worden regelmatig ingepikt door chauffeurs uit andere steden. Dat stelt de lokale partij FNP Ljouwert, die door verschillende taxichauffeurs is benaderd. Volgens de politieke partij zijn Leeuwardense chauffeurs ontevreden en teleurgesteld in de handelswijze van de gemeente, handhaving en de politie.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.