Eindhoven Airport
RVC

Eindhoven: ronselen van taxiklanten op luchthaven nagenoeg verdwenen

Op de luchthaven worden volgens de gemeente minder taxiklanten geronseld. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Owen O'Brien

Het ronselen van taxiklanten op Eindhoven Airport komt nauwelijks meer voor. Volgens het college van burgemeester en wethouders (B&W) heeft dat te maken met de komst van RVC Nederland, die sinds februari 2022 fungeert als taxi-afhandelaar.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Eindhoven: ronselen van taxiklanten op luchthaven nagenoeg verdwenen | TaxiPro
Eindhoven Airport
RVC

Eindhoven: ronselen van taxiklanten op luchthaven nagenoeg verdwenen

Op de luchthaven worden volgens de gemeente minder taxiklanten geronseld. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Owen O'Brien

Het ronselen van taxiklanten op Eindhoven Airport komt nauwelijks meer voor. Volgens het college van burgemeester en wethouders (B&W) heeft dat te maken met de komst van RVC Nederland, die sinds februari 2022 fungeert als taxi-afhandelaar.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.