Ongeluk taxibus Vriezenveen

Gewonde bij ongeluk met taxibus

De taxibus kwam door het ongeluk op z'n kop in de sloot terecht. Foto: News United/Jan Willem Klein Horstman

Op een kruising in Vriezenveen is een taxibus in botsing gekomen met een auto. De chauffeur van de taxibus vervoerde vier leerlingen naar het speciaal onderwijs in Ommen. Bij het ongeluk raakte een persoon gewond. 

De bestuurder van de auto reed op de Harmsenweg en zag daarbij de taxibus, met daarin ook kinderen, van rechts over het hoofd, waardoor er een flinke aanrijding ontstond. De taxibus draaide 180 graden en kwam op z’n kop in de sloot terecht.

Onbekend letsel

De taxichauffeur en alle kinderen werden door ambulancepersoneel gecontroleerd. Zij hoefden uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De kinderen werden door hun ouders of familie opgehaald. De bestuurster van de witte auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Beide voertuigen moeten zijn afgesleept met flinke schade.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Gewonde bij ongeluk met taxibus | TaxiPro
Ongeluk taxibus Vriezenveen

Gewonde bij ongeluk met taxibus

De taxibus kwam door het ongeluk op z'n kop in de sloot terecht. Foto: News United/Jan Willem Klein Horstman

Op een kruising in Vriezenveen is een taxibus in botsing gekomen met een auto. De chauffeur van de taxibus vervoerde vier leerlingen naar het speciaal onderwijs in Ommen. Bij het ongeluk raakte een persoon gewond. 

De bestuurder van de auto reed op de Harmsenweg en zag daarbij de taxibus, met daarin ook kinderen, van rechts over het hoofd, waardoor er een flinke aanrijding ontstond. De taxibus draaide 180 graden en kwam op z’n kop in de sloot terecht.

Onbekend letsel

De taxichauffeur en alle kinderen werden door ambulancepersoneel gecontroleerd. Zij hoefden uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De kinderen werden door hun ouders of familie opgehaald. De bestuurster van de witte auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. Beide voertuigen moeten zijn afgesleept met flinke schade.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.