Foto van een politieauto.
proces-verbaal

Politie start onderzoek naar taxichauffeur die Alkmaarder overreed

Close-up van een politieauto. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Livinus

De politie start een onderzoek naar de 24-jarige taxichauffeur, die afgelopen weekend een 37-jarige man in Alkmaar overreed. Dat meldt NH Nieuws. De betreffende chauffeur werd na het ongeluk aangehouden en verhoord, maar is inmiddels weer op vrije voeten.

“Hij kan een proces-verbaal verwachten”, zegt de politie tegen NH Nieuws daarover. Er is echter nog niet duidelijk waar de taxichauffeur precies van beschuldigd wordt. “Dat is afhankelijk van de bevindingen uit het onderzoek. Dat geldt ook voor de toedracht van het verkeersongeval. Het onderzoek naar de toedracht loopt op dit moment.”

Schrammen

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 00.55 uur, vond het voorval plaats. Het slachtoffer werd overreden door de taxi, toen deze vanaf de Gedempte Nieuwesloot naar links de Marktstraat in wilde rijden. Hij zag daarbij de voetganger vermoedelijk over het hoofd. Het 37-jarige slachtoffer werd na het ongeluk met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De man heeft wonderwel weinig verwondingen aan het ongeval overgehouden. De politie spreekt over “wat schrammen” en “blauwe plekken”.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Politie start onderzoek naar taxichauffeur die Alkmaarder overreed | TaxiPro
Foto van een politieauto.
proces-verbaal

Politie start onderzoek naar taxichauffeur die Alkmaarder overreed

Close-up van een politieauto. Foto ter illustratie. Foto: iStock / Livinus

De politie start een onderzoek naar de 24-jarige taxichauffeur, die afgelopen weekend een 37-jarige man in Alkmaar overreed. Dat meldt NH Nieuws. De betreffende chauffeur werd na het ongeluk aangehouden en verhoord, maar is inmiddels weer op vrije voeten.

“Hij kan een proces-verbaal verwachten”, zegt de politie tegen NH Nieuws daarover. Er is echter nog niet duidelijk waar de taxichauffeur precies van beschuldigd wordt. “Dat is afhankelijk van de bevindingen uit het onderzoek. Dat geldt ook voor de toedracht van het verkeersongeval. Het onderzoek naar de toedracht loopt op dit moment.”

Schrammen

In de nacht van zaterdag op zondag, rond 00.55 uur, vond het voorval plaats. Het slachtoffer werd overreden door de taxi, toen deze vanaf de Gedempte Nieuwesloot naar links de Marktstraat in wilde rijden. Hij zag daarbij de voetganger vermoedelijk over het hoofd. Het 37-jarige slachtoffer werd na het ongeluk met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De man heeft wonderwel weinig verwondingen aan het ongeval overgehouden. De politie spreekt over “wat schrammen” en “blauwe plekken”.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Word nu TaxiPro Premium abonnee en krijg toegang tot alle vakinformatie over de taxibranche en het zorgvervoer. Daarnaast ontvangt u korting op onze taxi evenementen.

Abonneren

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.