Munckhof
Innovatie

Munckhof kiest voor OutSystems om digitalisering te stimuleren

Het logo van Munckhof. Foto ter illustratie. Foto: Munckhof

Munckhof gaat OutSystems, een low-code platform, gebruiken om haar digitale transformatie te versnellen. Met OutSystems krijgt de personenvervoerder de mogelijkheid om zakelijke apps en websites op een snelle manier te ontwikkelen, implementeren en beheren.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Munckhof kiest voor OutSystems om digitalisering te stimuleren | TaxiPro
Munckhof
Innovatie

Munckhof kiest voor OutSystems om digitalisering te stimuleren

Het logo van Munckhof. Foto ter illustratie. Foto: Munckhof

Munckhof gaat OutSystems, een low-code platform, gebruiken om haar digitale transformatie te versnellen. Met OutSystems krijgt de personenvervoerder de mogelijkheid om zakelijke apps en websites op een snelle manier te ontwikkelen, implementeren en beheren.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.