Elektrische taxibus
Duurzaamheidstransitie

Bijna 20 procent voertuigen doelgroepenvervoer is zero-emissie

Elektrische taxibus. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Tobias Kleuver

18,3 procent van de voertuigen die worden ingezet voor het doelgroepenvervoer, is zero-emissie. Dat blijkt uit de Monitor Doelgroepenvervoer, die deze week door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is gepubliceerd. Het aandeel uitstootvrije voertuigen is binnen het vraagafhankelijk vervoer het grootst.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Bijna 20 procent voertuigen doelgroepenvervoer is zero-emissie | TaxiPro
Elektrische taxibus
Duurzaamheidstransitie

Bijna 20 procent voertuigen doelgroepenvervoer is zero-emissie

Elektrische taxibus. Foto ter illustratie. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Tobias Kleuver

18,3 procent van de voertuigen die worden ingezet voor het doelgroepenvervoer, is zero-emissie. Dat blijkt uit de Monitor Doelgroepenvervoer, die deze week door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat is gepubliceerd. Het aandeel uitstootvrije voertuigen is binnen het vraagafhankelijk vervoer het grootst.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.