Gemeente Haarlem
Verordening

Haarlem wil instroom beperken om druk op leerlingenvervoer te verlichten

Het kantoor van de Gemeente Haarlem. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Harold Versteeg

De gemeente Haarlem wil de instroom in het leerlingenvervoer de komende periode zoveel mogelijk beperken. Dat valt te lezen in het raadsstuk over het vaststellen van de nieuwe verordening bekostiging leerlingenvervoer. De gemeente hoopt hiermee de druk op het leerlingenvervoer te verlichten.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Haarlem wil instroom beperken om druk op leerlingenvervoer te verlichten | TaxiPro
Gemeente Haarlem
Verordening

Haarlem wil instroom beperken om druk op leerlingenvervoer te verlichten

Het kantoor van de Gemeente Haarlem. Foto: ANP/Hollandse Hoogte/Harold Versteeg

De gemeente Haarlem wil de instroom in het leerlingenvervoer de komende periode zoveel mogelijk beperken. Dat valt te lezen in het raadsstuk over het vaststellen van de nieuwe verordening bekostiging leerlingenvervoer. De gemeente hoopt hiermee de druk op het leerlingenvervoer te verlichten.

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.