Vuurwapen, pistool

Taxichauffeur overvallen in Den Haag

Foto: iStock / evpv (onbeperkt redactioneel gebruik)

In Den Haag is afgelopen weekend een taxichauffeur beroofd door een man met een vuurwapen. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

De overval vond plaats in de nacht van zaterdag op zondag op het Savornin Lohmanplein. De taxichauffeur zat in zijn auto te wachten op een oproep toen een man het portier opende. Hij dreigde met een vuurwapen en eiste geld. De overvaller ging ervandoor met de portemonnee en de mobiele telefoon van de taxichauffeur. Hij stapte aan boord van een zwarte Volkswagen Polo, die werd bestuurd door een andere man. Ze vertrokken in de richting van Monster.

Signalement

Zowel de overvaller als de bestuurder van de Polo was blank. Van de overvaller geeft de politie het volgende signalement: “De verdachte was een man tussen de 30 en 35 jaar oud en ongeveer 1,80 meter lang. Hij droeg een zwarte jas met zwarte capuchon en een blauwe spijkerbroek. Over zijn mond droeg hij een lichtblauw wegwerpmondmasker.” Wie meer weet, kan zich wenden tot de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-0700.

Auteur: Vincent Krabbendam

Vincent Krabbendam is redacteur bij ProMedia, de uitgeverij van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.