Taxistandplaats in Utrecht
Verkeersveiligheid

Utrechtse taxichauffeurs ontevreden over standplaats: ‘Er ontstaan gevaarlijke situaties’

De taxichauffeurs willen onder meer een plek waar ze kunnen schuilen als het regent. Foto: ANP/Robin van Lonkhuijsen

Taxichauffeurs die werkzaam zijn in Utrecht, zijn ontevreden over de standplaats aan de centrumzijde van Utrecht Centraal. Volgens hen is deze plek te ver lopen en slecht zichtbaar voor passagiers, zijn de voorzieningen erbarmelijk en werkt deze locatie gevaarlijke verkeerssituaties in de hand. “Het fietspad is niet te vermijden.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.

Utrechtse taxichauffeurs ontevreden over standplaats: ‘Er ontstaan gevaarlijke situaties’ | TaxiPro
Taxistandplaats in Utrecht
Verkeersveiligheid

Utrechtse taxichauffeurs ontevreden over standplaats: ‘Er ontstaan gevaarlijke situaties’

De taxichauffeurs willen onder meer een plek waar ze kunnen schuilen als het regent. Foto: ANP/Robin van Lonkhuijsen

Taxichauffeurs die werkzaam zijn in Utrecht, zijn ontevreden over de standplaats aan de centrumzijde van Utrecht Centraal. Volgens hen is deze plek te ver lopen en slecht zichtbaar voor passagiers, zijn de voorzieningen erbarmelijk en werkt deze locatie gevaarlijke verkeerssituaties in de hand. “Het fietspad is niet te vermijden.”

Wilt u dit artikel lezen?

Bent u al abonnee?

logIN

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.
 

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is de vaste redacteur van TaxiPro.

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.